Lehet az, hogy amióta nem szedem a magneB6ot, azóta nincsenek jósló fájásaim?
Figyelt kérdés
Péntek este elfogyott a magneB6om és azóta nem vettem. Hétvégén töltöttem a 39. hetet, szerintem nem is lett volna már szabad szednem, de az orvosom azt mondta, szedjem nyugodtan. Amióta nem szedem nincsenek olyan gyakran jósló fájásaim, ez lehetséges? Szerintem pont az ellenkezője kellett volna, hogy történjen, nem? 2008. aug. 12. 09:58
1/1 anonim válasza:
Szia!PErsze hogy lehet!Az megszünteti a görcsöket!A 36 hétnél nem szabad tovább szedni,mert túl fogod hordani a picit,mert megakadályozza a tágulást!Ezt el kellett volna mondania az orvosodnak.Ezt nem szeretem bennük,ha mi nem kérdezünk rá valamire,akkor el se mondják!
Minden jót,és könnyű szülést!
Üdv:34 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!