Szedhetek úgy magnéziumot, hogy a dokimat nem kérdeztem meg előtte? Mire is jó pontosan?
Figyelt kérdés
20 hetes kismama2008. aug. 12. 07:32
1/5 anonim válasza:
Elvileg ezt a dokinak már ajánlani kellett volna... Én a magne B6-ot szedtem... Habár azt nem tudom megmondani hogy hány hetes terhes voltam amikor szedni kezdtem,orvos ajánlásával. Kérdezz rá mikortól kell szedni!
2/5 anonim válasza:
Én Magne B6-ot szedek naponta 3×2-t és az orvos írta fel görcsök ellen.Szerintem a biztonság kedvéért kérdezd meg az orvosodat. Üdv! 15 hetes kismama
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Szerencsére görcsök nincsenek, 4 hét múlva megyek legközelebb, majd megkérdezem, vagy előbb a védőnőmet.
2008. aug. 12. 07:49
4/5 anonim válasza:
Szia! Tényleg érdemes szakembert megkérdezni erről. Bár a Magne B6 nyugodtan szedhető, az orvos mondja meg, Neked mennyire lehet szükséged. Haskeményedésre és görcsökre való.
5/5 anonim válasza:
Szedhetsz nyugodtan. Én kb. a 20.héten kezdtem el szedni magamtól, aztán mikor mentem dokihoz mondtam neki hogy szedek napi 3x1-et azt mondta lehet napi 3x2-t is.
Én magamtól kezdtem el szedni kalciumot is, pezsgőtabletta formájába és vasat is pezsgőtabiba iszok, de azt csak 2-3 naponta.
Én ezt mind utólag mondtam a dokimnak, mert ő olyan hogy nem szereti se a terhesvitaminokat se semmiféle "mesterséges" vitamint, szerinte csak zöldséget meg gyömülcsöt kéne enni és akkor az elég. De mondta ha én úgy érzem ezeket szednem kell, akkor szedjem. Nem tilthatja meg.:) Ártani nem ártok vele a babának.
26 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!