Két kérdés: 1. Szülés után milyen ruhában jöttök haza, amiben bementetek? 2. Hajszárítót kell vinni a kórházba?
a barátnöm a terhes nadrágban jött naza, amiben bement, összehuzta a hasán. hajszárito nem kell, 4 napig ki lehet birni hajmosás nélkül, azt hiszem csak gyors zuhany vagy pisi mig a babát egyedül hagyod, hajat otthon mossál:) de van aki melegitöt vitet be abba is belefél, mikor jön haza,
32
1. igen abban jöttem haza,amiben mentem.
2. júniusban szültem, marha meleg volt, ezért nem kellett, de vittem, külön szobában voltam, úgyhogy simán használhattam volna.
Én nem vittem hajszárítót, mert tudtam, hogy csak 3 napig maradok, és szülés előtt gyorsan megmostam a hajamat.
Terhesség előtti mackógatyában jöttem haza a kórházból. Rólam leesett a terhesnaci, konkrétan bokáig, kíváncsiságból felpróbáltam :) Ugyanúgy néztem ki szülés utáni 3. napon, mint terhesség előtt (sovány).
1. En abban jottem haza, amiben mentem. Pedig en is vekony vagyok. Olyan terhesgatyoban mentem be, aminek a dereka bent gumival allithato, valamint mivel ez telen volt, igy eleve hosszu, szuk, de rugalmas kotott pulcsiban (nem terhes pulcsi volt, hanem egy sima S-es, ami akkorara nyult a pocakomon, amekkorara kellett). Szinte egyaltalan nem maradt pocakom, csak a megnyult bor, illetve valamennyi felszedett uszogumi, a legszukebbre huztam a terhesgatyo derekat, ra a hosszitott kotott felso, ami felvette a formamat es kesz. Nem logott, nem volt gaz. Viszont terhesseg elott en csak szuk csipogatyakat hordtam, valszeg ramjott volna, de tuti kibuggyant volna belole a meg vissza nem huzodott bor. Nah, az lett volna gaz szerintem. Jah, es az sem utolso szempont, hogy a hosszu felso takarta a fenekemet, igy nem latszott, hogy nagyi bugyi van rajtam es alkaromnyi oriasbetet a verzes miatt.
2. En nem vittem, de nem is kellett, en kulfoldon szultem, szules utan tiz oraval tortent a hazamenet. Meg aludni sem tudtam szules utan, nemhogy hajat mosni. Most itt szulom a 2. babamat, nem rakok be alapban hajszaritot, ha sikerul meg korhazba indulas elott hajat mosni, akkor nem fog kelleni, ha szuksegem lesz ra, akkor majd a ferjem behozza.
1. Nekem is gumis állítható derekú terhesnacim volt, azt beljebb húztam, így nem bántotta a császáromat.
2. Nem vittem hajszárítót, de telefonáltam a férjemnek, hogy hozzon be délután. Én egy hetet voltam bent, szülés előtt 2 napot, utána 4 napot, így muszáj volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!