Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ajánlanátok a váci kórházat...

Ajánlanátok a váci kórházat terhesgondozás és szülés szempontjából? Kit és miért tudnátok dicsérni?

Figyelt kérdés
Aki szült ott milyen tapasztalataitok vannak? Ki rendel péntekenként? Érdemes magánrendelésre menni inkább? Ha első alkalommal megyek vizsgálatra, akkor célszerű végig ugyanahhoz az orvoshoz menni, illetve nála szülni?
2014. okt. 16. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
en Konder.doktorhoz jartam maganrendelesre mert a vaci korhaz felszereltsege nagyon szar ami az uht illeti. a szuleszet.viszont nivos, az apolonok normalisak, a csecsemos noverkek akik az ujszulottekkel.foglalkoznak.nagyjabol normalisak. nekem pozitiv a velemenyem a korhazrol, csak mire odajutsz hogy szulsz, addig a masik epuletbe kell jarnod a terhesgondozasra ami egy lepratelep tele c...okkal. na ezeet valasztottam a maganrendelest meg mert a doktpr ur maganrendeloje lenyegesen jobban felszerelt. es oda este lehet menni nem kellett emiatt szabit kivenni stb. a korhazi kaja ehettlen :-) ha van meg kerdesed szivesen valaszolok privatban.
2014. okt. 16. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
6 honapja szultem ott. En a Gezy doktornohoz jartam maganrendelesre, nyugodt szivvel ajanlom ot neked is. Kedves, fiatal orvos. Szulesznok, csecsemosok kedvesek. A szuleszet teljesen fel van ujitva, minden modern. En csak pozitiv elmenyekkel jottem el onnan.
2014. okt. 16. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsanat, rosszul irtam a nevet, Dr Géczy Mária.
2014. okt. 16. 20:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat:)
2014. okt. 18. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!