Kismamák, ingyenes termékminta oldalról tudtok? Valamint felicitas csomagot kért valaki ami ingyenes?
egyetértek az előző válaszolóval. 90% reklámújság, szórólap,meg néhány minta. Sok bababoltban is kiadják a felicitas csomagot. Nem tudom, hogy van-e még, de én 28.hét után is kaptam ilyen csomagot. Úgy vártam, hátha lesz benne, valami hasznos...erre "összvissz" 3 darab régen lejárt Baba magazin volt benne, még szórólap sem.
Nem tudom, hol élsz, de Bp.-en a Minimanó bababoltban is adnak csomagot. Abban nekem több termékminta volt,plusz 1 db. Pampers pelus, 1 MAM cumi, 1 etetőkanál és sok-sok reklám.
3-as! Nem értem, miért vagy ilyen rosszindulatú...Te nem futsz köröket, oké. Ülj szépen otthon és gonoszkodj másokkal.
Mivel a férjem akkoriban arrafelé dolgozott, egyértelmű volt, hogy azt ami a Minimanóban olcsóbb volt, beszerzi. És kapott csomagot, mert elvitte a kuponfüzetet. Ezért ajánlottam, hiszen nem tudjuk honnan írt a kérdező, de hátha megfordul néha az Örs környékén...
És ingyenes termékminta érdekli, erre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!