Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mekkora volt 31 hetesen...

Kinek mekkora volt 31 hetesen a babája?

Figyelt kérdés
Nekünk 35cm-t és 1460g-ot mértek! Azt mondták kicsit kisebb, de nem vészes! Tudom ezek a mérések nem mindig pontosak,de azért kicsit aggódok! Köszönöm a válaszokat!

2014. okt. 5. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
én 30. hetesen voltam UH-n. akkor volt 1400 gramm. Nekünk nem mondták, hogy pici lenne.
2014. okt. 5. 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:
31+4 voltunk, 1990 gramm és 46 cm volt akkor.Mondjuk hosszu baba mint az apja :) most pénteken megyünk megint a 37. héten.kiváncsi vagyok mekkorára nőtt azota...:)
2014. okt. 5. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:
31 hetesen mikor beindult a szülés csináltak ultrahangot, 1450gramm volt a becsült súly, rá pár óra múlva megszületett 1700grammal!
2014. okt. 6. 05:56
 4/5 anonim ***** válasza:
1300 grammot mért a doki. hát én sokalltam. de ezek szerint kicsinek számít,mindőtöknek nagyobb volt ekkor.
2014. okt. 6. 06:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Pont 31 hetesen voltam, 1560g volt a becsült súly, és nekem is azt mondták, hogy kicsit kisebb, mert ilyenkor 1800g körül szoktak már lenni. És a mért adatok, fejátmérő, pocak mérete is 1-2 héttel le voltam maradva az átlagtól. Még ezzel a kicsi elmaradással nem is lett volna probléma, de a végére még jobban lemaradt a korától, úgyhogy elég mini babám született. :) De ettől eltekintve teljesen egészséges lett szerencsére.
2014. okt. 6. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!