Köszönöm szépen a megnyugtatást! :)
Persze, ha minden rendben van, akkor egy cseppet se bánom, ha kicsi a hasam, szerintem is kényelmesebb. Csak sajnos annyi rosszat hallani, hogy az ember akaratlanul is elkezd rosszra gondolni.
Szia! En 25+2 hetes vagyok,hasonlo pocival. En is aggodok miatta folyton. Viszont mar annyian nyugtatgattak,h.kezdek hinni nekik. Merthogy (biztos tudod Te is) ez fugg:
-attol,h.hol a lepenyed (nekem hatsofali,azert is mondjak,h.pici a hasam)
-ha elso babakent varod
-a magassagodtol(en 176 vagyok)
-csipod meretetol
En a heten voltam dokinal,es meg nagyobb is babam,mint kellene. Alig hiszem el en is.
Mindenki megbotrankozik,h.milyen pici a hasam,de az egyre erosodo magzatmozgasok mindig megnyugtatnak. Te erzed a babod?
Szia! Köszönöm, hogy írtál! :)
Nekem is hátsófali a lepényem, első baba, 172 cm vagyok, csípőm olyan amilyen, szerintem nincs rajta semmi extra.
Igazából nem vagyok parázós, írtam, eddig eszembe se jutott, hogy valami nem olyan, mint kellene. A babát sokat érzem mozgolódni, eddigi vizsgálatok szerint minden rendben volt. Csak egyre több kismamát látok hasonló terhességi korban (élőben is és képen is) és valahogy mintha mindenkinek nagyobb hasa lenne és emiatt kezdtem el kicsit aggódni. De remélem tényleg nincs semmi baj.
kb. a 28. hétig alig nőtt az én hasam is.
Jó, a tiédnél azért nagyobb volt alapból, de kb. a 34. hétnél meg már azt kérdezték tőlem is, hogy biztos nem ikrek lesznek? 37. hétre született, nagy baba lett belőle nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!