Mikortól látszik a terhesség az uh-n? 4 hetesen egy + teszt után már fognak látni valamit?
Figyelt kérdés
2008. aug. 11. 06:51
1/7 anonim válasza:
Szia. Nekem azt mondta a dokim, hogy a terhesség 35 napos kortól látszik uh-on. Üd 25 hetes kismama
2/7 anonim válasza:
Szia nekem pont 5hetesen már látták a petezsákot. De benne a drágámat és a kis lüktető stzívhangját csak a 7. héttől
Jó babavárást
14 hetes kismama
3/7 anonim válasza:
Szia. Elvileg látszik,de hűvelyi Uh-val nézik meg az igen fiatal terhességet.
4/7 anonim válasza:
nekem nagy nehezen találta meg 4 hetesen a doki a kis petezsákot.
5/7 anonim válasza:
Szerintem is várj még egy kicsit az ultrahanggal.
Idővel látszik a petezsák, de nekem 8 hetesen már 2 cm volt, és dobogott a kis szive, érdemes kivárni. :-)
6/7 anonim válasza:
nekem 5 hetesen látta a petezsákot, szóval még várj ezzel még 1 hetet. De akkor is csak a petezsákot fogja látni, nagy dolgot nem. Ez csak azért fontos, hogy megállapítsa, jó helyen van-e a kicsi.
Aztán a 7-8. héten már tök cuki lesz az Uh-n és dobogni is fog a szíve.
7/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nálam az 5. héten már látszott a petezsák, benne a szikhólyaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!