Sos valakinek hasonló?
Figyelt kérdés
Kedden voltam orvosnál hüvelyi uhn (az utolsó mensimtől számitva 7 hetes 3 napos vagyok,pozitiv tesztek,mellérzékenysék,hányinger stb...). Az orvos azt mondta hogy nem látja a babát, de a pappiromra azt irta hogy bal oldalt cisztikus kép látható ami 63 mm. Elküldőtt vérvételre aminek az eredményét ma kaptam meg 89,98 hcg. Az orvos azt mondta hogy lehetséges hogy korai terhességről van szó. Hétfőn megyek megint vérvételre,nem tudom hogy fogom kibirni addig....valakinek hasonló helyzete2014. okt. 2. 19:55
1/4 anonim válasza:
Valószinű késöbb volt ovud. Kitartás :)
Majd írd meg mi volt hétfőn :)
3 gyerekes anyuka
2/4 A kérdező kommentje:
Hàt remélem hogy igazad lesz...:-) ma voltam vèrvètelen holnap kapom meg az eredmènyt ès azzal megyek orvoshoz.
2014. okt. 6. 16:29
4/4 A kérdező kommentje:
Ma voltam a leletemèrt nőtt a hcg szintem 121-re annyira örültem de mostanra a nőgyógyász teljesen elvette a kedvem ès ràmhozta a fràszt...megvizsgàlt ès mèg mindig nem talàlt sehol semmit. Annyi vàltozàs volt hogy a douglesban minimàlis hasűri folyadék làthatò. Uterus üregèben folyadàl làthatò. De ma havi szerű vèrzèsem kezdődött semmi görcs illetve fàjdalom nem tàrsult hozzà...az orvos azt mondta hogy jövő héten hétfőn ùjra vèrvètel,majd ùjra kivizsgàl...teljesen kètsègbe vagyok esve. Lehet hogy holnap elmegyek sztkba hàtha ott többet tudok meg :'(:'(
2014. okt. 7. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!