Vivien020 kérdése:
32. hetes kismama vagyok es honapok ota nem tudok aludni max 1-2 orat nagy nehezen. Mitol lehet ez?
Figyelt kérdés
Ahogy le fekszem pihenni (ejjel-nappal) egy olyan erzes jon a testembe foleg a kezembe es a labamba, hogy mozgatnom kell mert ha nem meg bolondulok. Mintha viszketne a csontom. Egyebkent vashianyos es verszegeny vagyok es a vernyomasom is alacsony. Nem tudom mit tudnek ezzel kezdeni. Ahogy probalok elaludni egybol ez az erzes jon a vegtagjaimba es csak forgolodok vergodok az agyba. Nagyon rossz erzes! Legszivesebben ki ugranek az ablakon.2014. okt. 2. 04:40
1/5 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni, bár talán ennyire nem, mint neked. Azzal próbálom meg elejét venni, hogy kifárasztom magam. Elmegyek gyalogolni, és intenzívebb szakaszokat teszek bele. Van gumiszalagom, a karomra, hátamra azt használom. Próbáld ki te is, elvileg segítenie kellene.
2/5 anonim válasza:
Nyugtalan láb szindróma. Nézz utána itt a neten!
3/5 anonim válasza:
Pont tegnap olvastam erről! Utolsónak van igaza!
28hkm
4/5 anonim válasza:
Szia!
Huhh de ismerős tünet! Én 29+4 hetes vagyok és nekem hasonló érzésem van,de csak a lábamba. Fekszek és olyan nem is tudom,mozgatnom kell,hogy "megnyugodjak" vagy nem is tudom. Egész egyszerűen nem tudom megfogalmazni. Ha nem mozgatom mintha bizseregne "nyugtalan lenne" Én is olvastam ezt a nyugtalan láb szindrómát! Azt hittem vicc,de nem:)
Sajnos segíteni nem tudok,nem tudom mitől van,de nem vagy vele egyedül!! Bár nekem ez nem minden napos,néha-néha jön csak elő!
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget en is olvastam errol a nyugtalan lab szindromarol de hogy mit tudnek tenni ellene fogalmam sincs. :( Nincs egy nyugodt ejszakam se remelem terhesseg utan megszunik ez. Ja es raadasul a gyomor eges is ratesz egy lapattal na meg a legszomj.
2014. okt. 2. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!