Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelentenek a leletemben?

Mit jelentenek a leletemben?

Figyelt kérdés

21 hetes vagyok, ma voltam nődokinál, megkaptam a leletemet. Mit jelentenek ezek?

C: 2000

Cervix: 37 mm

Ép portio, colpitises folyás

Írt fel nekem Klion-D 100 hüvelytablettát, mert mondta, hogy sok a váladékom. Utána olvastam, hogy ez heveny hüvelygyulladásra való gyógyszer. Nem értem mert semmi külső jele nincsen, nem fáj nem viszket nem piros semmi, igaz a folyásom mostanában kicsit tényleg több.

De ha felírta használom :)

Ilyenkor még óvszerrel se lehet együtt lenni?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. okt. 1. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:

A cervix a méhnyak hossza, ami nálad 37mm!

A C2000 :2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi

( [link]

ép portió: ép méhszáj

2014. okt. 1. 12:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet óvszerrel sem!Beteg vagy,csináld végig a kúrát!
2014. okt. 1. 13:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Én C2000-es méhszájjal amúgy sem szexelnék már. 16.héttől nekem is ennyi volt és a doki szigorú ágynyugalmat javasolt, mondjuk én görcsöltem is. 27 hetesen már C2100 volt. Riogattak a koraszüléssel engem. Végül tényleg korábban jött a baba, 36 hetesen elfolyt a magzatvíz. Nem is tudom mi lett volna, ha nem pihenek.
2014. okt. 1. 13:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Doki nem mondta, hogy nem lehetünk együtt az eredményeim alapján, de legközelebb megyek megkérdezem. Most úgyis a gyógyszer miatt 10 nap pihi van :)

Mégegyszer köszönöm a válaszokat! :)

2014. okt. 1. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!