Lenne 2 kérdésem, felvilágosítanátok?
Igaz második terhesség, de az elsőnél egyértelmű volt minden, most viszont nem az.
Fura folyásom van, nem büdös, nem is viszketek,szagtalan van amikor sárga, van amikor szintelen, de 2 napja pici nyálkás darabok is vannak benne, mintha takony lenne. Ez lenne a nyákdugó? Az első terhességemnél egybe jött ki és véres is volt, ott egyből tudtam mi az.
Másik kérdés milyenek a fájások? Lányommal nekem egyáltalán nem volt.Mikor bekeményedik a hasam előfordul, hogy olyan érzés jön vele, hogy össze kell húznom magam, olyan görcs szerü, ha nem görnyedek össze szétszakad a hasam féle érzés
Bocsi a buta kérdésekért
nekem is volt olyan,kb 34 hetesen,en is azt hittem,h az aztan aznap mikor bementem a korhazba a 39,5 heten kb 6kor kijött a valodi
a fajasok,nekem elöx olyan volt,mint menstruaciokor,ugy ereztem a derekam,meg fajt a labam,de egybe nehany percig,aztan nem,es nem is erösen,mire rajöttem,h ez mar az lehet 3,5percesek voltak,mire összeszedtem magam,mar majd meghaltam ugy fajt,alig b<rtam besetalni a korhazba....es meg csak 1 centire nyiltam ki,utana erzestelen<töt kertem,mert mar rettenetesen fajt es folyamatosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!