Renniet szedhetek 12hetesen? Holnap toltom a 12hetet. De a savval mar egyre rosszabb. vagy gaviscont szedjek?
Figyelt kérdés
2014. szept. 26. 15:47
1/11 anonim válasza:
Rennie-t ajánlották nekem, azt végig lehet szedni, mert a gyomorban hat és nem szívódik fel. Másikat nem próbáltam.
2/11 anonim válasza:
Én is a Rennie-t szedtem terhesen mindkét gyerekemmel.
4/11 A kérdező kommentje:
Salvus viztol csak megjobban rosszul leszek olyan kell ami nemart a babanak es hasznal is de turheto ize van
2014. szept. 26. 15:57
5/11 anonim válasza:
Rennie-t nyugodtan szedj! Én is mennyit beszedtem annak idején... :) nem szívódik fel!
6/11 anonim válasza:
Rennit szedtem én is végig. Semmi más bajom nem volt csak a savam, viszont amikor a renni se használt akkor egy kis vizbe szódabikarbónát tettem és azt ittam.
7/11 anonim válasza:
Nyugodtan. Nekem a doki 9hetesen javasolta, mert annyira kikészult a gyomrom, hogy már vereset hánytam.
27hkm
8/11 anonim válasza:
Én iszom a ciromos vizet (fél citrom egy pohár vizbe), egész jól helyrehozza.
9/11 anonim válasza:
Szia! Én Rennit szedek ha nagyon savas leszek. Nyugodtan szedheted:)
28+5hkm
10/11 A kérdező kommentje:
Koszi vettunk:)
2014. szept. 26. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!