40. hetet kezdtem vasarnap! Vlkinek vlmi tipp hogy a kislanyom eobujjon? Van mar beutalom a korhazba..
Figyelt kérdés
.....pentken be is kell fekunom ,de ne nagyon szeretnem hogy inditsak.22.re vlt dátumom,fekdtem bent 38.heten magasvernyomas miatt,gyogyszerrel be allitottak dopegyt 3x1,isoptin 1x1.ciklsom 31-33naposak voltak ugyhogy megbizok benne hogy beindul magtol,vagyha befekszek meddig varnak meg inditassal?2014. szept. 24. 19:11
11/17 A kérdező kommentje:
az miatt is ,meg 40+4 napos leszek holnap ,3 placenta ,elvan oregedve dehat nemtudom hogy befekszek mindjart inditase lessz vagy meg varnak majd velem egy ket napot mert akkor szivesebben varnek ithol
2014. szept. 24. 21:31
12/17 anonim válasza:
Meg tudom érteni, otthon várni mégiscsak más. Viszont a kórházban hamarabb tudnak segíteni, ha kell.
Nálunk úgy működik, hogy 42. hét elejéig várnak az indítással, ha egyébként minden rendben van. Közben néznek magzatvizet, naponta van NST, méhszájvizsgálat, és ha jól tudom, valamikor egy ultrahang is. De ez kórházanként/orvosonként változó.
13/17 A kérdező kommentje:
amugy szlovakiabol irok.pentekig varok aztan bemeek ha addig semmi ,es majd meglatjuk
2014. szept. 24. 22:05
14/17 anonim válasza:
Drukkolok! Majd írj, ha van valami fejlemény.
15/17 anonim válasza:
Nekem bevált a mellbimbó gyengéd morzsolása,az orvosom ajánlatára kipróbáltam,hirtelen jó erős fájásaim lettek,de abba hagytam ,majd három nap múlva spontán beindult.Ha nem hagyom abba,lehet még aznap megszülök.
Sok sikert kívánok a szüléshez,és sok örömöt a babához!
16/17 anonim válasza:
Hogy vagy kérdező? Befekudtel ? Esetleg mar meg is szültél ? :)
17/17 A kérdező kommentje:
Sziasztk!Hat erdekesen alakultak a dolgok velem,veunk.csutortok hajnal 4kor fajasokr ebedtem,amik rendszeres 8-10 percesek votak !8ora utan be is mntunk a korhazba.12ig 1.5 ujjnyira nyiltamki ondom hosszu ment lessz ,elvitek osztlyra mrt a gep nem mutatott fajasokat ,en ereztem kaptam uot este 7kor ramneztek 6 ujjyi mehetek vissza a szuleszetre tegyem ozza 2 perces fajasaim voltak 7tol+ a vizem se ment meg el.szuleszeten vajudtam tovabb este fel 10kor uykonyorogte a noverke h vegyek el a vizem mert tolofajasam vannak es hogy mar mennyire kivagyok merulve ,na el vettek a vizemet fel 11kor 20 percen belul a szuloagyon talaltam magam,nem lattam a faradsagtol .szetakodokmire doki meglesi a babat teljesen kivoltam nyilva ,azonnal csaszar ,2perc alatt 10-15 embr surgott forgott anya megijedve ,mert egesz vajjudas alatt baj volt a pic sivhangjaval ,mmilyen lusta gyerek alvos ezt hatoattak.na lenyeg a leneg csasza lett a vege kemeny 21 ora vajjudas utan.amit mind utolag kiderult mar tdtak kora delutan ,csak mivel nem volt fogadott dokim +es nem nyomtam a penzt igy hagytak szenvedni .ami a mg szorubb kaptam vernyomas csokkentot ami vitt le e kicsinek is a szivhangot.megszuletett szeptember 25.-en 23:07perckr 3450grmmal 52cm,gynyru kislanyom.2napig nemis lattam neztek a szivhangot .3 nap megkaptam raneztem a tejm csak ugy zudult.ekkor kozoltek h nem szoptathatok mert a gyogyszzert meg szedem.kuldtek kardiologushoz aki momdtaszopathatok dopegyt melett aztan a szobaorvosom h nem ,vegulagas vernyomas vegett ami nem akart lemenni mar az idegessegol 7napot bent fekudtunk d tortenn netortent seemi csak vegetalodtunk.most ott tartunk hogy fejem a tejcsit elne tunjon addig mig a vernyomasom hejre nem all aztan anya adhassa az egeszseges cuccot neki ,ennyi roviden tomoren a kalamajkas tortenetem tortenetunk
2014. okt. 6. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!