Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti párotok is fél szexelni?

Ti párotok is fél szexelni?

Figyelt kérdés
32 hetes terhes vagyok és egy hónapban egyszer vagyunk együtt a párommal,jó esetben,mert félti a babát meg zavarja,h egy pici emberi lényke van a pocakomban. :( Persze én másképp fogom fel a dolgokat,de hát ettől nincs többször.Mikor egyszer van,ugye már az sem könnyű a pocitól.Előtte sem volt annyira sűrűn,kb 2-3 hétbe egyszer.Nem mint ha nekem annyira fontos lenne a szex,de neki egyáltalán nem!
2014. szept. 24. 11:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Az én párom az elején volt így, de aztán rájött, hogy hosszú az a 9 hónap :D
2014. szept. 24. 11:54
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Hmm, én kötve hiszem, hogy fél. Inkább nincs rá igénye. veled legalábbis. :( Van, aki - hogy is mondjam - nem tartja vonzónak a terhes feleségét, ilyenkor is elővevődik ez a szöveg. Szal sok minden lehet.

Engem már a 2-3 hét is aggasztott volna. :(

2014. szept. 24. 12:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Velünk is így volt,sőt,az utolsó trimeszterben idő előtt meszesedni kezdett a méhlepény,így ő még jobban féltett minket. Ne erőltesd ha nem akarja.

Mi úgy oldottuk meg,hogy vannak más módszerek is a behatoláson kívül főleg ha te annyira nem kívánod.

Sok sikert és kellemes babavárást ;)

2014. szept. 24. 13:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Ja és a baba születése óta újra teljesen normális a szexuális életünk. ;)

3. voltam

2014. szept. 24. 13:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia

a mi szexualis eletunk a baba elott kb r*hadt jo volt,ezert is jott ossze konnyen a kisbaba :)

napi 2,csak alkor volt 4-5nap szunet mig megvolt nekem.

miot baba van,azota kb 5* voltunk egyutt. az elso harom honapban ejjel,nappal hanytam..utana nem kivantam,most meg mar zavar a pocim es nem akarjuk,hogy korasulott legyen esetleg azert mert mi nem birunk magunkkal :)

2014. szept. 24. 14:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Én párom sokat dolgozik, de amikor itthon vagy, együtt vagyunk, őt nem zavarja a baba, sőt azt mondja hogy még szexibb vagyok. De minden ember más. :)
2014. szept. 24. 15:29
 7/10 anonim ***** válasza:
itthon van* :D
2014. szept. 24. 15:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Volt már egy vetélésem. A második terhesség meg nehezen jött össze, majdnem egy évet vártunk a babára. Így most, a második terhességnél a férjem egyszerűen úgy döntött, hogy fél szexelni, félti a babát.

És nem hinném, hogy ez csak üres szöveg, mert szeretget, simogat, csókolgat, beszél a gyerekhez, elmondja neki naponta többször is, hogy imádja, várjuk őt és nekem is folyton bókolo, hogy milyen szép vagyok, mennyire megszépített a terhesség. Egyszerűen csak fél. Még a 8. hét környékén sikerült rávennem egy óvatos összebújásra, de utána egész éjjel nem aludt, és reggel aggódva kérdezte, hogy ugye megvan még a baba.

Szóval elfogadtam, hogy fél. Én is félek. Kibírjuk. Pedig szó mi szó már egy focicsapatot is le tudnék rendezni...

2014. szept. 24. 19:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Persze egy vetélés más. :(

De azért ne legyünk már ilyen lepontozósan naivak. :) A férjem pl. utólag vallottam be, hogy ok, hogy tette a dolgát, de nem volt olyan vonzó a számára, mint alapállapotban. Mondjuk azt hiszem, ő nagy darab nőktől fél igazából. :D

Aztán az egyik ismerősöm duruzsolt a fülembe, hogy nem d.gja meg a férje, félti a babát. (Aztán szoptatás alatt is volt vmi baja). Közben meg az egész város tudja, kit dönget és mikor.

Másik barátnőmet szoptatás alatt sem. Azt mondta a pasi neki nagyon fontos a mell és most nem olyan. áhám, persze...

2014. szept. 24. 19:18
 10/10 anonim ***** válasza:

A férjem is azt mondja,hogy félti a babát. Nem akarok naívnak tűnni, nem tudom, hogy mit gondoljak. Mert azért szex van, csak behatolás nincs. :) Gondolom,ha nem lenne igaz amit mond, akkor semmi nem lenne.

Az első terhességnél is ez volt. De pár év múlva volt egy elszólása, hogy azért elég sokat változott a testem (magyarul meghíztam), és ezt neki is fel kellett dolgozni. Most is sokat híztam már. De az tény, hogy ahogy lefogytam, újra szuper lett a szex. Elfogadom, hogy nem annyira vonzó most a nagydarab testem, de majd megint lefogyok. :)

2014. szept. 24. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!