Duphaston, utrogestan nalatok okozott mellekhatasokat?
Figyelt kérdés
Csak azert erdekel mert en eddig 2x2 duphastont es 3x1 utrogestan huvelykuput szedtem veteles megelozesere (6 hetes vagyok). Es nem tudom hogy a terhessegtol vagy a gyogyszerektol de ket napja iszonyatosan faj a fejem nem mulik.. Es mindent kihanyok szintugy ket napja.. Most beszeltem a dokival, azt mondta akkor csak duplaannyi utrogestant szedjek es hagyjam el a duphastont.. Masnak is voltak ilyen durva tunetei?2014. szept. 24. 09:37
1/8 A kérdező kommentje:
*huvelykupot
2014. szept. 24. 09:38
3/8 anonim válasza:
Én is megkérdeztem, a dokit, hogy én most ettől vagyok a rosszul. mert 4. baba, az előző babákkal nem szedtem és nem is voltam rosszul. Most viszont, áááá. Azt mondta, szerinte nem. :) Már sosem tudjuk meg. Az is igaz, hogy a 9. hét után jobban lettem, pedig a gyógyszert kb. 13 hétig szedtem.
4/8 anonim válasza:
13. hétig szedtem ultrogestant, és gyakorlatilag a 6. hónap végéig émelyegtem, hánytam, fájt a fejem, égett a gyomrom. Szóval szerintem nálam nem a gyógyszer okozta a "mellékhatásokat", hanem maga a terhesség.
5/8 anonim válasza:
Igyál több folyadékot.
Én ezeken túl még Estrofemet is kaptam, annyit ittam, mint a gödény :)
Külön felhívták rá a figyelmemet, hogy rengeteget kell innom.
6/8 anonim válasza:
Most vettem be először, szèdülök, lelassult a beszédem, itt kuncogunk rajtam. Mint aki spicces . Senki nem tapasztalt ilyet? Hogy ülök ìgy autòba? :)
7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát ez nem a gyógyszertől van sztem.. A papírra ha jól emlékszem rá is van írva hogy nem befolyásolja a gépjármű vezetési képességet...
2014. nov. 18. 13:20
8/8 anonim válasza:
Én most vettem be az első szem utrogestant, szájon át (a doki mondta, mondjuk elég beteg, hogy hüvelykúpot szájon át vegyünk be :)), és nagyon elszédültem tőle 1 órán belül. Kb. fél óra alatt elmúlt, de írja is a tájékoztatója, hogy van ilyen mellékhatása, igaz, ritkán. Eddig Duphastont szedtem, annál nem tapasztaltam mellékhatást. 4 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!