Lehet hogy mégsem ő az igazi?
Mi sem szexeltünk a 21. héttől,mert ő féltett,éngem meg a babát is.Tótágast állhattam,akkor sem.De nem hidegültünk el egymástól,sőt,talán sokkal jobban szeretjük egymást.Sajna szülés után sem túl gyakori a szex,de az a fáradtsággal magyarázható,mert reggel hatkor kelek általában a gyerek miatt ő később.Én 10 fél 11 körül fekszem ő később.Attól,h ritkult a szex,nem hidegültünk el.
De ha te ezt érzed,akkro a szex ennek csak egy pici része,vagy következménye.De az is lehet,h csak a hormonok kavarnak meg.
Én a babvárás alatt éreztem csak igazán,hogy a párom az Igazi.
Nálunk a szeretkezéssel sem volt gond,az utolsó percig voltunk együtt.
Szerencsére a babó születése után sincs probléma,jobb a szex mint valaha.
Mi is kelünka gyerekhez,mi is fáradtak vagyunk estére,de annyira soha,hogy ne foglalkozunk egymással.
1 hónapos kisfiú anyukája
Szia! Közrejátszhatnak a hormonok is. De...szerintem le kellene ülnötök és őszintén meg kell beszélni, mi az, ami megváltozott kettőtök között. Hidd el, ilyenkor csak ez a z egyetlen igazán járható út. Méghozzá minél hamarabb. A halogatással nem oldódik meg semmi, csak olyan, mintha szőnyeg alá söpörnétek a gondokat. Ez fontos a ti és a babátok szempontjából is.
Én sem kívánom annyira a szexet, mint a terhességem előtt. Bár néha érzem, hogy jó lenne, de egyszerűen nem tudom magam rászánni, hogy kezdeményezzek. Akármennyire is jó a párommal. Márpedig nagyon:). Szegényt pedig olyan sokszor visszautasítottam, hogy fáradt vagyok, rossz, stb., hogy inkább már békén akart hagyni. Eltelt majd' egy hónap...És nekem minden bajom lett. Persze, bókolt ő mindig, hogy milyen szép vagyok, milyen szép kerek pocim van, hogy szeret, ölelgetett is, csak az ágyban nem volt semmi. Holott tudtam, hogy ez neki így biztos nagyon rossz. Aztán tegnap este, fáradtság ide vagy oda, elkezdtem feszegetni a témát. Kiderült, ő azt látta rajtam szex közben, hogy nekem nem jó. Persze, vannak olyan helyzetek, ami korábban szuper volt, most pedig nem. Megmondtam neki. És azt is, hogy ha nagyon kellemetlen, hát akkor vannak más alternatív módszerek is...Csak hozzáállás kérdése...Hát, mit mondjak, dicsérem most magam a tegnap esti "bátorságomért"...jobb volt, mint eddig bármikor:)...most már újból nőnek érzem magam a férjem mellett. Egy vonzó nőnek, nem pedig egy guruló gömböcnek.
Szóval, ki kell mondani azt, ami fáj, ne hallgasd el a párod elől, hiszen ezt a helyzetet kettőtöknek kell megoldani!!
Bízom benne, minden jóra fordul nálatok is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!