Most vasárnap 14. én kellett volna megjönni a menzeszemek, de nem jött meg. Vártam 19-ig és vettem egy tesztet pozitív lett. De nem vagyok biztos a terhességben. Csalhat a teszt a terhességről?
Figyelt kérdés
2014. szept. 23. 13:03
11/28 anonim válasza:
Általában a 16-18. hét körül kezd el látszani, többedik babánál akár már a 12.-en, de sokaknál csak a 20. hét körül kezd el látszani, főleg, ha első baba.
OFF: Hány éves vagy?
12/28 anonim válasza:
Első babánál én már a 14ik héten kezdtem látni ,hogy nő a pocakom,másoknak a 18ik hét körül tünt fel,de csak ha feszülős felsőben voltam, lengében nem.
13/28 anonim válasza:
Szerintem a kérdező minél gyorsabban megy dokihoz,mert ez a baby nem fog vele maradni!abortusz lesz!:(
14/28 A kérdező kommentje:
Nemtudom mikor megyek orvoshoz remélhetőleg minélhamarabb
Grat.a babához!:)
2014. szept. 23. 13:18
15/28 A kérdező kommentje:
17éves vagyok!
miből gondolod h abortusz lesz?!
2014. szept. 23. 13:20
16/28 anonim válasza:
Ha nincs panasz (és a mindjárt megjön érzés nem az), túl hamar nem érdemes menni. Leghamarabb a 6. hét után, hogy láthasson szívdobogást. ööö... azt vágod, hogyan számoljuk?
17/28 A kérdező kommentje:
Nem teljesen:/
2014. szept. 23. 13:22
18/28 anonim válasza:
Valahogy a szavaidbó nem azt vettem ki!vagy igencsak komoly ember vagy!:)
19/28 anonim válasza:
De igazam van,nen tartod meg???
20/28 A kérdező kommentje:
Első baba lesz és nem tudom hogy hogyan mennek ilyenkor a dolgok
persze hogy megtartom az életem értelme lesz
2014. szept. 23. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!