Megnéznétek nekem ezt? én már nem értek semmit!
Figyelt kérdés
19 hkm vagyok és azt mondják ennyi idősen elég kicsi hasam van!szerintetek is igy van?annyira fel tudnak fele boszantani!57,10 kiló vagyok most,53,50 voltam
2014. szept. 19. 16:25
11/12 anonim válasza:
Tőlem (igaz, második terhességnél) a 20 hetes genetikai UH váróban az asszisztens kérdezte, hogy én mire várok, mert itt kismamáknak csinálják a 20 hetes UH-t. Mondtam, hogy hát ezért vagyok én is itt. Csak az tudta hogy terhes vagyok, akinek elmondtam. 173 cm vagyok, 58 kg-val kezdtem, 63-mal szültem. 2850 gr-os volt a lányom 39. héten született, egészségesen, 10/10-es apgárral.
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm neketek a megnyuktató válaszokat aranyosak vagytok :)a többi kismamának,és anyukának is gratulálok a picikhez és jó egészséget kivánok :)
2014. szept. 19. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!