Bő 1 ujjnyira nyitva a külső méhszájam és 3 napja vizesebb a folyásom. Így is szivároghat a magzatvíz?
Miben különbözik a szivárgás a folyástól?
Tudom volt már ilyen kérdés, de nem lettem okosabb.
29.hétben vagyok.
A folyást meglátod,mert nem teljesen szintelen,állt.fehér,vagy halvány sárgás.....A magzatvíz mint a pisi.Ezt orvos tudná neked megmondani.Beszélj a dokiddal.
Elég korán kinyílt a méhszájad.....
Szia!
Nekem is a 29-30. hétben volt hasonló. Orvoshoz rendeltek sos-ben, mert amúgy is kevés volt a magzatvíz, s azt mondták, ha szivárog a víz, akkor be kell feküdni, s szülni kell. Rettenetesen megijedtem, rögtön jött vizsgálat, vérvétel, stb. nem állapították meg a szivárgást, egy hét múlva mégis be kellett feküdnöm, mert szinte elfogyott a mvíz, aztán 9 nap után hazajöhettem, holnap megyek vissza, de még mindig pánikolok, ki tudja, mikor kell szülni. Szerintem te is mindenképp keress fel egy orvost, nehogy baj legyen. Megvizsgál, s majd eldönti, szivárgás-e vagy sem, ill. h mi a teeendő!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!