Ki szúrja magát Clexaine-nal? Miért kell szúrnotok magatokat? Hogy írja ki az orvos, normál, eü vagy kiemelt eü?
Figyelt kérdés
2014. szept. 19. 08:04
11/18 anonim válasza:
Hát köszi az infót, feltétlen rákérdezek az orvosomnál! Főleg, hogy az én esetemben a császár is szóba jön... Na, tegnap kiváltottuk a gyógyszereket, és úgy tudta felírni az orvosom, hogy egy doboz (10 db) 0,4-es Clexane 795- forintba kerül!
Te hányas Clexane-t adtál magadnak a terhesség alatt?
12/18 A kérdező kommentje:
0,4-est használtam, de hétfőn úgyis megyek, biztos kiírják. Köszönöm az infót.
Miért jöhet szóba a császár? Faros a baba?
2014. szept. 26. 14:48
13/18 anonim válasza:
Egyelőre igen. 32 hetesek vagyunk. Én úgy érzem még be fog fordulni, de már beszéltünk arról a dokival, mi van, ha nem. Te hova adtad a szurit? Mert itthon én az oldalamba szoktam, de egyre macerásabb, ahogy nő a hasam. A 24.-től a 30. hétig kórházban voltam, ott a karomba adták.
14/18 A kérdező kommentje:
Én eleinte a hasamba, amíg nem nőtt, de utána a combomba. Felváltva, hol ebbe, hol abba.
2014. szept. 26. 21:09
15/18 A kérdező kommentje:
Sikerült beszélned az orvossal? Nekem az orvosom kiírta a Claxaine-t, de elküldött a hematológiára is. Hétfőre kaptam időpontot.
2014. szept. 30. 22:40
16/18 anonim válasza:
Még nem. Csak jövő kedden megyek ellenőrzésre hozzá (kéthetente járok...) és majd akkor rákérdezek. De korábban a kórházban sem mondtak semmi extrát ezzel kapcsolatban, pedig a 24. héten műtöttek is. Csak azt kérdezték, mikor adtam be a szurit, és mivel már eltelt 12 óra (annyi a hatóidő), simán megcsinálták a műtétet. Képzeld az első trimeszterben, mikor a hematológiára is elmentem, a hematológusom, először fel sem akart írni Clexant, mondván, hogy heterozigótáknak nem is kell feltétlenül!? Aztán felírta a 0,2-t és a kórházban a szülész főorvos írta át 0,4-re!!!! Neked most miért kell menned a hematológiára? Végül is a diagnózisod, meg a javaslatod már megvan, nem?
17/18 A kérdező kommentje:
Azért kell mennem, mert a trombózis csak hajlamként van meg és az előző terhességemnél kiderült, hogy vérzékeny vagyok. Lehet ezért ke menni, nem tudom, de sok kismama jár, meg is van határozva, hogy a kismamik hétfőn vagy kedden mehetnek. Ezek szerint nem kezelik egyformán ezeket a dolgokat? Érdekes, de majd hétfőn többet tudok mondani. Első terhességemnél minden hónapban kellett mennem. Éled milyen időközönként kell járnod? Vagy nem is kell menned minden hónapban?
2014. okt. 1. 22:02
18/18 A kérdező kommentje:
Ma voltam hematológián, ingyenesre írták ki a Clexaine injekciót, csak a doboz árat kell kifizetni. 4 hetente kell járnom, mint az első terhességemnél.
Neked mit mondtak az orvosok?
2014. okt. 6. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!