Kinek milyen tünetei vannak a 37. heten? Hogy érzitek magatokat?
Szerintem amiket írsz, azokkal nincs gond. Én végig dolgoztam, de a 36. héten már ha hazaértem, csak feküdtem és akkor szültem, amikor eljöttem szabira pihenni. Nem igazán volt tünet, folyamatosan húzta a menszi szerű görcs a hasam én meg kettesével szedtem a magnéziumot rá. A babám is csak meg meg mozdult, meg sokat csuklott, ha ébren volt, abból tudtam.
Arra emlékszem, hogy nagyon fáradt voltam és mégsem tudtam aludni egész éjjel, meg ment a hasam is valamiért. Rosszakat is álmodtam és másnap reggel szólt az orvos, hogy a méhszáj értékekből tuti biztos, hogy délutánra meg lesz a baba. Igaza volt.
Egyébként teljesen jól szerencsére, megijedtem, amikor mondta, mert mégis a 37. hét, de megnyugtattak, hogy már elég nagy a baba és ne lesz baja, ha megszületik. Pihenj sokat.
A dudorok pedig még akár a belek is lehetnek, kirendeződnek a has oldalához. Valahol láttam képet a neten, hogy hogyan rendeződnek el a szervek a terhesség végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!