Enyhe szúró hasi fájdalom 5 hetesen normális?
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 21:41
1/5 anonim válasza:
Akkoriban nekem is sokat fájt a hasam alja, plusz szúrkált az egyik petefészkem napi szinten. De ez nemsokára el fog múlni. Nincs semmi gond, ne aggódj.
2/5 anonim válasza:
Tágul a méhed, nyugi minden ok. Egy pár hétig így lesz. :) Meg pl. ha első terhesség méginkább. :)
3/5 anonim válasza:
Normális, igen. :) Mensis fájás, szurkálás, nyilallás, mind normális. Nő a méh, nyúlnak a tartószalagjai. nekem a 11. hétig folyamatos volt, azóta már ritka, de még van!
21 hetes
jah, és gratula a picihez! :))
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Már második baba, de az elsővel nem volt ilyen, legalábbis nem emlékszem!
:-)
2010. jan. 20. 08:37
5/5 anonim válasza:
Nekem folyamatosan fájt a hasam kb a 20. hétig (most a 22.-ben vagyok), ugyanilyen húzódásos érzéssel. Éjjel-nappal, volt hogy fel is ébredtem rá. A doki és a védőnő is mondta, hogy amíg nem görcsöl, addig nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!