Csak szerintem nincs ehhez semmi közük? Már emiatt utálok orvoshoz/védőnőhöz járni.
Figyelt kérdés
20 hetes terhes vagyok, járok rendesen vizsgálatokra és védőnőhöz is, igaz csak akkor, amikor elő van írva, csak úgy nem szoktam bejárni. Édesanyám még nem tud a terhességemről, azt most hagyjuk, eddig miért nem mondtam el neki, a baba apjával élek együtt, vele fogjuk nevelni a babát. Anya a kórházban orvos, már évtizedek óta ott dolgozik, lényegében mindenkit ismer, az összes nőgyógyászt/szülészt is. Már az elején mindig kérdezték, hogy anya mit szólt hozzá, én mondtam, hogy még nem tudja, majd elmondom, ha szeretném. De nem tudnak leakadni a témáról, bármikor megyek, anyáról kérdeznek és mikor mondom, hogy még nem mondtam el, továbbra is a témán lovagolnak, hogy miért nem mondom el, már rég el kellett volna mondanom, sőt azzal jönnek, hogy most mondják-e el ők, hiába mondom, hogy ezt a témát hagyjuk, csak csinálják ezt, ami miatt járok hozzájuk. Vagy csak szerintem nincs ehhez semmi közük? Attól még, hogy jóban vannak vele, nincs beleszólásuk véleményem szerint. Nem hiszem, hogy mást is a szüleiről kérdeznek, akkor nem értem velem miért kell ezt csinálni. Már utálok bejárni a kórházba. Nem tini vagyok, 22 éves, bár fiatal, de már felnőtt saját élettel.2014. szept. 17. 18:45
11/19 A kérdező kommentje:
A számítógépben csak akkor látja, ha az én adatlapomra megy (pl. ha gyógyszert ír fel nekem), csak úgy nem szokta nézegetni. Nyilván tudni fogja már hamarosan, csak azért húztam a dolgot, mert csak balhé lesz belőle (nem szeretik a barátomat, nem vagyunk házasok, fiatal vagyok...) nekem meg ehhez semmi kedvem, hogy most legyen egy veszekedés. Nem kürtöltem szét sehova, hogy terhes vagyok, barátomon kívül 2 barátnőm tudja, ők meg mászkálnak anyámhoz. Csak idegesítenek a kórházban, ez minden, de tudják hogy orvosi titoktartás van és nem mondhatják el neki. Lehet persze arról beszélni, hogy nem túl felnőttes a viselkedésem, ezzel én is egyet értek.
2014. szept. 17. 22:43
12/19 anonim válasza:
Tényleg gyerekesen es éretlenul kezelés ezt az egészet! Na nem a titoktartás miatt, mert az magánügy. Én viszont felnőtt nőként biztosan nem abba a kórházba járnék, ahol anyám dolgozik! Micsoda pletyka lehet a hata mögött! Erre nem gondolsz? Egyébként meg semmi koze senkinek, hogy te mikor mit közölsz anyaddal.
13/19 anonim válasza:
Nem az a gáz, hogy nem mondod el anyádnak, mert ez a te dolgot, biztosan megvan az okod rá. Az a gond itt, hogy a munkatársai mindannyian tudják és a háta mögött pletykálnak, ami nyilván nem tenné boldoggá anyukádat. Igen, fiatal vagy, ezek szerint a párodat sem szeretik, lehet, hogy ki fognak akadni a szüleid, de majd megnyugszanak. Szerintem mond el nekik minél előbb.
14/19 anonim válasza:
Ha annyira felnőtt lennél,akkor nem titkolóznál,hanem egyszerű tényként közölnéd a terhességed.Aztán az már az ő dolga,hogy mit szól hozzá.Gyerekesen viselkedsz.
15/19 anonim válasza:
Nem kell ehhez orvosi titoktartás szegni,hogy megtudja a takarítónő vagy bárki elmondhatja hol látott tök ártatlanul is.
Piroska csak nem terhes a lányod mert láttam sz osztályon ma reggel, simán elképzelhető.
16/19 anonim válasza:
csak anyudat járatod le ezzel a titkolózással
17/19 anonim válasza:
Egy orvos gyereke, hogy lehet ekkora hűűűűje....
18/19 anonim válasza:
Viszont Ő valószínű, hogy nem pontos j-vel írja a "hülye" szót.
19/19 anonim válasza:
Pffff... ha mondjuk nem beszélek anyámmal, meg nem találkozok vele, és nem tudja, hogy terhes vagyok, az hol titkolózás? Vagy ti mégis hogy gondoljátok? 20 hetes és akkor kávézgatnak és nem beszél róla? Nyilván nem találkoznak és nem beszélnek. Én sem mondanám anyámnak, ha épp olyan viszonyban lennénk. Mivel egyáltalán nem is beszélnék vele, meg nem is látna, ezért miért hívnám fel épp a terhességem miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!