11 hetes vagyok. Védőnőhöz kötelező járni? és a lakhelyemen kell, vagy bárkihez mehetek?
Igen,kötelező járni,ez a te érdeked,a védőnő folyamatosan méri a súlyod,vérnyomásod,pocak körfogatodat,nézi a vizeleted,és a baba szívhangját.
Mielőtt mész terhesgondozásra,nst-re,uh-ra...stb,előtte mindig menni kell hozzá.
Ha meg mész,vizeletet mindig vigyél,hogy meg tudja nézni.Ha elfelejted,akkor nála kell pohárba pisilned,ami elég kellemetlen.:)
4es vagyok.
A te bejelentett lakóhelyed szerint illetékeshez kell menned, mert ő "felügyeli" a terhességed, szülésre felkészít, szülés után is rád néz.
Az anyasági támogatáshoz nem a kiskönyv kell, hanem a kórház ahol szülni fogsz kiállít majd egy papírt amin rajta lesz hogy rendszeresen jártál terhesgondozásra és a baba megszületett. Ja és a terhesgondozás nem egyenlő a védőnő látogatásával. Terhesgondozás alatt a szülész/nőgyógyász orvosnál tett látogatást értjük.
Nekem ezt a dokim mondta mert rákérdeztem nála miután először voltam a védőnőnél mert kicsit kiakasztott a nő... nem volt szimpatikus sem ráadásul, azóta sem voltam nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!