A SOTE I. Nőgyógyászati Klinikán mindennap végeznek magzatvíz vizsgálatot vagy csak egyszer egy héten?
18 hetes leszek mikor időpontot kaptam genetikai tanácsadásra.A korom miatt valószínű, hogy javasolni fogják az amniocentézist.
Félek, hogy mire a vizsgálatra sor kerül betöltötöm a 19.hetet.Az asszisztensnő azt mondta, hogy az AFP eredményét és az uh hozzam magammal.Vajon a 18 heti uh-ra gondolt?
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon köszönöm a válaszod!
Még csak a jövőhéten leszek 16 hetes terhes,de csak 26.-ára kaptam időpontot tanácsadásra, pedig a múlt héten jelentkeztem be.:-(
Kész téboly...
Akkor neked is a 19. héten fogják csinálni?
Még AFP vizsgálatom nem volt, az a jövőhéten lesz.Az Istenhegyi klinikán megcsináltattam a kombinált tesztet, az negatív lett.38 éves vagyok első babával.
Igazából nem félek a mintavételtől,inkább azért aggódtam, hogy nem lesz e túl késő;mivel azt olvastam, hogy a 16-18.héten végzik el.
Köszönöm, hogy írtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!