Mit lehet tenni a "kiállhatatlan kismama szindróma" ellen?
Lassan terhességem utolsó harmadába lépek. A hormoális - és feltételezem egyéb - változások is az eddigi türelmes és angyali feleségből egy kiállhatatlan hárpiává tettek. A vicc az, hogy ezzel teljesen tisztában vagyok és tudom is, hogy min kellene változtatni, csak nem megy.
Minden kedves gesztuson kiakadok, legyen az a férjemtől, rokonoktól, barátoktól, mindenki idegesít. Ezekívül előjött vlm. eddig ismeretlen tisztaság és fertőtlenítés máia is, amit szintén nem tudok hová rakni.
A doki azt mondta, hogy nyugi, ez normális. Tényleg? Szerintem még csak azért nem ástak el, mert gyereket várok.. Na de a durva viccet félre téve: megváltozik-e ez szülés után? Létezik, hogy vlkben ekkora hormonális "összeférhetetlenség" menjen végbe?
Ez nálam is így volt, de szerencsére a férjem és a családom megértő volt velem. Szerintem ez szülés után rosszabb lesz, de idővel múlik ne aggódj.
4 hónapos lányka anyukája
Szia!Én is ebben a cipőben járok.Tök kedves,normális voltam szülés előtt,meg egészen az utolsó harmadig,ott pedig egyik napről a másikra kicseréltek,és a párom,illetve a családom már nem bírja.Én is tudom,hogy hihetetlen vagyok,és rettentően gyűlölöm magam.Ha a párom azt mondta hogy"szeretlek",én még azon is kiakadtam.Van mikor még azon is összeveszek vele hogy levegőt vesz.Annyira sajnálom,és tisztába vagyok vele,hogy kibírhatatlan vagyok,de egyszerűen nem tudok mit tenni ellene.A párom eddig hősiesen helyt állt,de sajnos úgy érzem,hogy kezdi elveszíteni a türelmét.Remélem meg fogok változni,mert nem akarom hogy a kapcsolatunk rovására menjen.Úgyhogy kitartást neked,és boldog babavárást!
Üdv:33 hetes szintén kibírhatatlan kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!