Ma hivom fel először a védőnömet. Mit mondjak neki? 9- hetes vagyok.
Figyelt kérdés
2014. szept. 15. 11:53
1/7 anonim válasza:
Bemutatkozás, lakhely, és hogy orvosi igazolásod van arról, hogy terhes vagy (anélkül nem foglalkozhat veled). Időpontot fog adni, hogy mikor találkozhattok, s ekkor kitöltitek a kiskönyvet, súlymérés, stb...
2/7 anonim válasza:
XY vagyok, 9 hetes terhes. Ennyit. Mi mást kellene?
A többit majd mondja ő.
3/7 anonim válasza:
Én is annyit mondtam, hogy "hozzá irányított a nőgyógyász és azt mondta aterheskönyvet is ott kell kikérnem. 8 hetes vagyok, kiadta az igazolsát is. Mi a teendő?" ő meg mondta, hogy mikor menjek el hozzá személyesen.
4/7 anonim válasza:
Amúgy nem kötelező védőnőhöz járni, csak szokás.
Én pl költöztem, elvileg átjelentettek, gyakorlatilag meg a védőnő nem jelentkezett, nekem meg nem fontos. Majd felbukkan, ha átnézi a kartonjait.
5/7 anonim válasza:
Pont most jöttem tőle :)
Hát én is hívni akartam telefonon,de nem vette fel egyszer sem:/
Elmentem hozzá,bemutatkoztam,odaadtam a papíromat amit a doki adott,és onnantól kezdve ment minden a maga útján,
kis könyv,súlymérés,vérnyomás stb.
6/7 anonim válasza:
Azt elfelejtettem hogy én is 9 hetes voltam mikor mentem:)
Üdv 27hkm és boldog babavárást!
7/7 anonim válasza:
Én annyit mondtam, hogy XY vagyok, és terhesgondozásra szeretnék jelentkezni. A többit mondta magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!