Györe Imre Zegen császáros-e, szépen varr, és milyen a heg utána? Kérem segítseg, akinek van vele kapcs. Tapasztalata, vagy ha tudtok más vkit akkor ajánljatok.
Soha nem szülnék nála, de még egy egyszerű rákszűrésre se mennék el hozzá. Nagyon negatív tapasztalatom van vele mind emberileg, mind orvosilag. Egyszer egy anyuka dícsérte, idézem: Nagyon jó volt, végig velem volt a szülőszobán, igaz, hogy úgy beszélt velem mint egy kutyával, és érzéstelenítés nélkül varrta össze a gátsebemet.
Ettől függetlenül biztos van, akinek bejön. Amikor én szültem egy nap alatt ketten szültek nála. Az egyikük nagyon dícsérte, hogy milyen rendes volt, aranyos, a másikuk viszont sírt, és elmesélte, hogy bánt vele. Az egyiküknek adott érzéstelenítőt a gátmetszés után a varráshoz, a másikuknak nem. Szerintem ő nagyon hangulatember. Az egyik rokonom dolgozik a kórházban, ő sem szülne nála, amikor dokit kerestem, azt mondta, hogy kerüljem el jó messzire. Akiről én azt hallottam, hogy szépen varr, az a Kádasi, Németh Gábor, Vörös Zéta és a Goldfinger Jenő. De állítólag az új doki, Gőgös Péter is nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!