Nemi élet után pecsételés?
Figyelt kérdés
7+4 hetes terhes vagyok. Nem nagyon kívántam a szexet, de tegnap együtt voltam a férjemmel, ma meg önkielégítettem. Mindkétszer "élesebb" (nem tudok másképp fogalmazni) volt az orgazmus, és most este (nagyon halvány) pecsételés volt. Az lehet emiatt? A dokihoz jövő hét közepén megyek (ha nem lesz erősebb), addig nem tervezek több szexet.2014. szept. 13. 22:28
1/1 anonim válasza:
Szia:)
Nekem két hete volt ez, viszont nálam ngy adag vér volt kb menstruáció közepe szintű 1 órán keresztül jött. Kórházba mentünk ahol szerencsére semmi nem volt, azóta is minden rendben viszont mondták hogy a 3. hónapig a szexet hanyagoljuk! Összehúzódás miatt lehet hüvelyi vérzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!