Minden rendben volt, de mégis csak lombikkal sikerült?
Én lombikos voltam, nagyon sok olyan lányt láttam, ahol minden rendben volt. Vártak, vártak...
Ilyenkor asszem ismeretlen eredetű meddőség megnevezéssel csinálnak lombikot. És az se biztos, hogy elsőre sikerül (rendszerint NEM!).
Szóval, ha siettetnéd a természetet, akkor menj bátran lombikra. Ha van még pár éved és kibírod, hogy ne stresszelj ráa témára, akkor várj nyugodtan, hátha sikerül spontán a dolog!
Én drukkolok!
Köszönöm a válaszokat. Természetesen már minden vizsgálaton túl vagyunk férjem is és én is, ezért írtam, hogy az orvosok szerint minden rendben. Inszemináción is voltam már.
Sajnos nem vagyok már fiatal, túl vagyok a 30-on.
Nekem most 7 hónapos a lombikbabám :-)
Előtte 5 évet vártunk, jártuk az orvosokat, volt 6 inszeminációm, laparoszkópiám, de sem nálam, sem a férjemnél nem tudtak rendellenességet kimutatni. Aztán azt mondták, az esetek elég nagy részében egyszerűen nincs magyarázat a gyermektelenségre. Mi ebbe a kategóriába tartozunk.
Nem írtad, mióta próbálkoztok, de ha túl vagytok az inszemeken, akkor biztos régen. Én nem várnék már.
Nekünk elsőre sikerült, nyáron megyünk a kistesóért.
Privátban szívesen megírom, hová, kihez jártunk, hogyan lehet pénzt spórolni, mert lehet.
Írj mailt, segítek szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!