Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minden rendben volt, de mégis...

Minden rendben volt, de mégis csak lombikkal sikerült?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert nálunk orvosilag minden rendben van és mégis hiába várjuk a babát. Nem tudom eldönteni, hogy menjek-e lombikra vagy várjak még? Hiszen minden rendben van...
2010. jan. 19. 09:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én lombikos voltam, nagyon sok olyan lányt láttam, ahol minden rendben volt. Vártak, vártak...

Ilyenkor asszem ismeretlen eredetű meddőség megnevezéssel csinálnak lombikot. És az se biztos, hogy elsőre sikerül (rendszerint NEM!).

Szóval, ha siettetnéd a természetet, akkor menj bátran lombikra. Ha van még pár éved és kibírod, hogy ne stresszelj ráa témára, akkor várj nyugodtan, hátha sikerül spontán a dolog!

Én drukkolok!

2010. jan. 19. 09:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két testvéremnek is minden rendben volt, mégis csak lombikkal sikerült. De előtte vannak még egyéb dolgok is. Pl: peteérést serkentő gyógyszer, vagy viszel be spermát a párodtól és azt befecskendezik(asszem inszemináció ) a hüvelyedbe. szóval a lombik az az utolsó lehetőség.
2010. jan. 19. 09:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Természetesen már minden vizsgálaton túl vagyunk férjem is és én is, ezért írtam, hogy az orvosok szerint minden rendben. Inszemináción is voltam már.

Sajnos nem vagyok már fiatal, túl vagyok a 30-on.

2010. jan. 19. 10:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem most 7 hónapos a lombikbabám :-)

Előtte 5 évet vártunk, jártuk az orvosokat, volt 6 inszeminációm, laparoszkópiám, de sem nálam, sem a férjemnél nem tudtak rendellenességet kimutatni. Aztán azt mondták, az esetek elég nagy részében egyszerűen nincs magyarázat a gyermektelenségre. Mi ebbe a kategóriába tartozunk.

Nem írtad, mióta próbálkoztok, de ha túl vagytok az inszemeken, akkor biztos régen. Én nem várnék már.

Nekünk elsőre sikerült, nyáron megyünk a kistesóért.

Privátban szívesen megírom, hová, kihez jártunk, hogyan lehet pénzt spórolni, mert lehet.

Írj mailt, segítek szívesen.

2010. jan. 19. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!