Szerintetek jó, ha multivitamin pezsgôtablettát iszok ilyen bogyók helyett?
Szia!
Én nem szedek terhes vitamint!:)
Pezsgőtablettát iszok az eleje óta.
6-7 hetesen ittam 14 hetes koromig a Vas-folsav pezsgőtabit,
Jelenleg a Magnézium+B6 vitamint,a Kálcium+D+K vitamint,és C+cink vitamint iszom pezsgőtabletta formájában.
Annyira kell oda figyelni,hogy 3 óra teljen el a az italok között.. Emellett sok sok gyümölcs és normális étkezés. "na nem mindig megy":)
A dokim nem tudom miért de a pezsgő multivitamint nem ajánlotta,tehát én azt nem iszom..
Boldog babavárást!
26+5hkm
Folsav nincs benne, az meg kell az idegcső záródási rendellenességek miatt, legalább az első 3 hónapban.
Próbáld meg ezt: [link]
Olyan íze van mint egy ici-picit keserű narancslének.
200mg folsav sajnos kevés, annak a 3-4-szeresére van szükséged az első hónapban.
Egyetértek az előttem szólokkal, manapság már nem ugyanaz a vitamin tartalma a különböző gyümölcsöknek és zöldségeknek, mint régen, ezért nagyon fontos a terhes vitamin szedése. Én nem kockáztatnék a helyedben. Nekem a dokim az első 3 hónapra Femibion 800-at írt fel, utána azt mondta majd váltunk Elevitre vagy valami másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!