Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek jó, ha multivitami...

Szerintetek jó, ha multivitamin pezsgôtablettát iszok ilyen bogyók helyett?

Figyelt kérdés
Nem vagyok benne biztos, hogy hányás nélkül kibírnám, ha valamit gyógyszert le kéne nyelnem. Ebben a pezsgôtablettában pedig van Folsavm B vitamin meg még pár másik is... Jó lehet.
2014. szept. 12. 10:43
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
nekem a doki azt mondta, ha rendesen eszem gyümölcsöt zöldséget, nem is kell szedni + vitamint... egyedül a MagneB6-ot mondta, hogy azért az nem árt de azt se kell minden nap, elég minden másnap 1-et... régen nem voltak bogyók mégis egészséges gyerekek születtek, mert a szülők tudták, hogy egészségesen kell táplálkozni... szóval ha te pezsgő tablettát akarsz még inni mellé nyugodtan tedd meg, az is jó :) de az is elég ha vitamindúsan táplálkozol :)
2014. szept. 12. 10:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Azt attól függ, elegendő folsavat tartalmaz-e.
2014. szept. 12. 10:48
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem szedek terhes vitamint!:)

Pezsgőtablettát iszok az eleje óta.

6-7 hetesen ittam 14 hetes koromig a Vas-folsav pezsgőtabit,

Jelenleg a Magnézium+B6 vitamint,a Kálcium+D+K vitamint,és C+cink vitamint iszom pezsgőtabletta formájában.

Annyira kell oda figyelni,hogy 3 óra teljen el a az italok között.. Emellett sok sok gyümölcs és normális étkezés. "na nem mindig megy":)

A dokim nem tudom miért de a pezsgő multivitamint nem ajánlotta,tehát én azt nem iszom..

Boldog babavárást!

26+5hkm

2014. szept. 12. 11:02
 4/10 anonim ***** válasza:

Folsav nincs benne, az meg kell az idegcső záródási rendellenességek miatt, legalább az első 3 hónapban.

Próbáld meg ezt: [link]

Olyan íze van mint egy ici-picit keserű narancslének.

2014. szept. 12. 11:07
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
A legtöbb szülő még most is tudja, hogy egészségesen kell táplálkozni csak sajnos manapság már semmi nem az , aminek látszik (ld. "bio" ételek). Szóval igen, tudjuk mit kell enni, de az már korántsem olyan egészséges és tápláló, ezért kell a plusz vitamin.
2014. szept. 12. 11:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Így van, már csak ezért sem stimmel a "régen"-elmélet.
2014. szept. 12. 11:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Ez a tabletta 200цg vagy mennyi folsavat tartalmaz. Plusz B vitaminok vannak benne. Nincs nálam, hogy pontosan leírjam. :)
2014. szept. 12. 12:00
 8/10 anonim ***** válasza:

200mg folsav sajnos kevés, annak a 3-4-szeresére van szükséged az első hónapban.

Egyetértek az előttem szólokkal, manapság már nem ugyanaz a vitamin tartalma a különböző gyümölcsöknek és zöldségeknek, mint régen, ezért nagyon fontos a terhes vitamin szedése. Én nem kockáztatnék a helyedben. Nekem a dokim az első 3 hónapra Femibion 800-at írt fel, utána azt mondta majd váltunk Elevitre vagy valami másra.

2014. szept. 12. 12:12
 9/10 A kérdező kommentje:
Akkor veszek a patikában, próba szerencse. :) A pezsgôtabletta meg amúgyis jó, ha van, a kislányom odavan érte. :D
2014. szept. 12. 12:21
 10/10 anonim ***** válasza:
nem 30 évvel ezelőtt mondta a dokim, hanem 1 éve... de természetesen mindenki azt szed amit akar... :) "1"
2014. szept. 12. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!