Az orgazmus okozhat gondot 30 hetesen?
Figyelt kérdés
Ha nem konkrétan közösüléstől, de orgazmusom lesz, attól lehet gond, mondjuk koraszülés vagy bármi probléma?2008. aug. 8. 17:43
1/4 anonim 

válasza:

Szia.Szerintem nem,mert ami jó neked az jó a babának is.
2/4 anonim 

válasza:

Én párommal 34 hetesen voltam utoljára, most 39 hetes vagyok,nem volt problémám belőle. Az orgazmus örömhormonokat szabadít fel.
3/4 anonim 

válasza:

szia. igaz az előttem elhangzott mindkét válasz, annyit tennék még hozzá, hogy az orgazmusnak méhösszehúzó hatása van. ám szülést inhább az utolsó hetekben indíthat be. az én orvosom 40. hétben hozta fel a témát, de így se akart kibújni egyik baba se. tehát szeretkezés után lehetnek enyhe fájásaid, de ez nem azt jelenti, hogy pakolni kell a cuccot a korházba.
4/4 anonim 

válasza:

A dokim szerint az orgazmus ami kiváltja a méhösszehúzódásokat, kellemes ringó érzést ad a babának odabent, és akár nyugtatólag is hathat rá. Igaz én is 30 hetes vagyok, de hallottam, hogy később beindíthatja a szülést.DE szerintm ez később következhet be. Addig meg miért ne élveznéd, amíg lehet? A doki úgyis szól, ha már vigyázni kell. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!