Gyomorsavtultengés ellen mit tehetek?
Figyelt kérdés
33 hetes vok de már aludni sem tudok annyira ég a nyelőcsövem.Kipróbáltam már a rennitől elkezdve mindent de semmi változás.2008. aug. 8. 16:24
1/9 anonim válasza:
Szia!Háztartási keksz nekem bevállt,vagy baba piskota.Estleg ha nagyon kínóz akkor Renné tabletta!Üdv:Zsuzsa
2/9 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem nem használt semmi.
Én babapiskótát rágcsáltam amikor éreztem, hogy nagyon ég a gyomrom és a nyelőcsövem.
Szülés után elmúlik. kitartás.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat akkor csak a türelem maradt sajnos.
2008. aug. 8. 16:32
5/9 anonim válasza:
Szia!Az orvosom nyers sárgarépát javasolt.Nekem bevált!
6/9 anonim válasza:
Nekem a refluxra a zabkorpa vált be, illetve a Korpovit keksz.
7/9 anonim válasza:
Nekem jó rá a kefír és a hideg tej is, a Rennie nekem sem mindig segít, a keksz vagy száraz kenyér héja is felszívhatja a savat és hallottam már arról is, hogy zellerrágcsálás. Kitartást!!!
8/9 anonim válasza:
próbálj félig ülő helyzetben aludni.Legalábbis nekem jobb volt úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!