Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Málnalevél tea ellen vagy...

Málnalevél tea ellen vagy mellett?

Figyelt kérdés

40 hetes terhes vagyok és még most sincs kisbabám!

Sógornőm adott teát,de nem tudom,merjek-e inni belőle.Esetleg van valaki,aki beszélt erről az orvosával,ha igen a doki mit mondott?

2010. jan. 18. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Én ittam ilyen teát, de ha jól emlékszem akkor előbb kell elkezdeni inni. Ez gyógynövény, semmi bajotok nem lesz tőle.
2010. jan. 18. 20:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Ártani nem árt, legfeljebb nem használ. Egyszerre lazítja és erősíti a méh izomzatát, így könnyebbé teszi a vajúdást, állítólag. Majd ha a 36. hetet betöltöm, én is elkezdem inni.
2010. jan. 18. 20:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Én ittam a 36. héttől, és túlhordtam a babát 5 nappal. A doki szerint pont a teától. Izomlazító, tehát elvileg könnyebben tágulsz, de pont emiatt nem is indult el a szülés. Szóval, arra, amire te akarod pont nem alkalmas.
2010. jan. 18. 20:55
 4/8 anonim ***** válasza:

En ittam a teat a 36. hettol, 39 hetesen szultem, gyors szulesem volt, eros, intenziv fajasokkal, szepen nyilt a mehszajam. Harom orat vajudtam osszesen. Elso baba volt egyebkent, szoval viszonyitasi alapom nincs, hogy milyen lett volna tea nelkul.

De hogy tul nem hordtam tole, az biztos es ittam rendesen (napi ketszer harom deci (egy bogrebe egy evokanalnyi tea), az utolso napokban meg tobbet is ittam, mert szerettem az izet.

Most varom a masodik babamat, epp a hetvegen tervezem kezdeni a malnalevel tea ivasat.

Tea ide, vagy oda, szerintem sok baba ravar pluszban a negyven hetre malnalevellel es anelkul is. Ez meg nem koros, csak kenyelmetlen lehet es idegtepo.

Viszont ezek a gyogynovenyek nem hirtelen hatnak, tehat talan mar mindegy, hogy elkezded-e inni. Mire kifejthetne a hatasat, addigra te mar babazni fogsz.

2010. jan. 18. 21:06
 5/8 anonim ***** válasza:
A málnalevél elsősorban hasmenés megszűntetésére jó,a vajudás megkönnyítését még nem igazolták nála.Bajod nem lesz tőle,az biztos!
2010. jan. 18. 21:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is ittam a 36. héttől, nekem nem használt, több mint 20 órát vajúdtam és császár lett a vége.

De ártani nem árt.

2010. jan. 18. 22:41
 7/8 anonim ***** válasza:
én nem tudom,hogy attól-e,de 2óra alatt megszületett a babám,olyan gyorsan könnyen tádultam(első baba!).ittam a 36.héttől nap 2x3dl.szerintem neked már késő,mert ahogy az előttem válaszolók írták nem azonnal fejti ki hatását.nekem nem a doki,hanem a vedőnő ajánlotta a 30.héten,hogy "na akkor el lehet keszdeni inni a málnalevél taát 6hét mulva".
2010. jan. 18. 23:03
 8/8 anonim ***** válasza:
en ittam es nem idult be miatta a szules,inditani kellett!tulzottan ellazitottaa meh izmait...soha tobbet!!!
2010. jan. 19. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!