Málnalevél tea ellen vagy mellett?
40 hetes terhes vagyok és még most sincs kisbabám!
Sógornőm adott teát,de nem tudom,merjek-e inni belőle.Esetleg van valaki,aki beszélt erről az orvosával,ha igen a doki mit mondott?
En ittam a teat a 36. hettol, 39 hetesen szultem, gyors szulesem volt, eros, intenziv fajasokkal, szepen nyilt a mehszajam. Harom orat vajudtam osszesen. Elso baba volt egyebkent, szoval viszonyitasi alapom nincs, hogy milyen lett volna tea nelkul.
De hogy tul nem hordtam tole, az biztos es ittam rendesen (napi ketszer harom deci (egy bogrebe egy evokanalnyi tea), az utolso napokban meg tobbet is ittam, mert szerettem az izet.
Most varom a masodik babamat, epp a hetvegen tervezem kezdeni a malnalevel tea ivasat.
Tea ide, vagy oda, szerintem sok baba ravar pluszban a negyven hetre malnalevellel es anelkul is. Ez meg nem koros, csak kenyelmetlen lehet es idegtepo.
Viszont ezek a gyogynovenyek nem hirtelen hatnak, tehat talan mar mindegy, hogy elkezded-e inni. Mire kifejthetne a hatasat, addigra te mar babazni fogsz.
Én is ittam a 36. héttől, nekem nem használt, több mint 20 órát vajúdtam és császár lett a vége.
De ártani nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!