Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet terhes vagyok, közel...

Lehet terhes vagyok, közel 100kg-val estem teherbe. Fogok fogyni vagy súlyt megtartani diéta betartással?

Figyelt kérdés

Kérdésem az lenne ha betartom ezentúl (mert most nagyon elszánt lettem) a 180 grammos szénhidrát diétát vagy még kevesebbet ha a doki úgy rendeli el, létezik, hogy még ezután is hízni fogok?

Első gyermekemmel 80kg-val estem teherbe és híztam közel 30kg-t:( Pedig nem voltam kívánós, nem ettem többet...

(Kérem kíméljenek a negatív kritikától mert betegség áll a túlsúlyom hátterében.)

#terhesség #magas súly
2014. szept. 10. 15:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja es igaza van az egyik valaszolonak...IR eseten, ugy mint nalam, korabban kell megcsinaltatni a terhelést a terhessegi cukor miatt... Nalam is kialakult, pedig szigoruan dietaztam, az endokrinologus azt mondta h a hormonvihar miatt...nem tehet rola az ember...de vigyazni kell nagyon, ha IR-es vagy...
2014. szept. 10. 23:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem terhességi cukrom volt, 75-tel indultam és 78-al szültem. Szülés utáni napon 68 voltam. :D Most 10 év telt el, szeretnék újra babát. 78 vagyok :D próbálok egészségesen étkezni, hát remélem , hogy lassan elindulnak a kilók lefelé, mert ha összejön, akkor azért enni kell 3 óránként, alacsony szénhidrát tartalmú ételeket. Nekem a trappista paradicsommal, tonhal zöldségekkel, sok friss saláta, virsli nagyon bejött, mert azokat tudtam kenyér és egyéb nélkül enni.
2017. nov. 23. 17:46
 13/13 anonim ***** válasza:
terhesen derült ki, hogy terhességi cukrom van, én erősebb diétát tartottam, mint amit mondtak és 3 kilót híztam a baba 3,6 kg volt, nem lett semmi baj, és én 10 kg-val könnyebb lettem a szülés után. Keveset többször, szénhidrát mellőzésével, ennyi!
2018. szept. 21. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!