Szerintem nem pozi mivel ez egy marhára hibás teszt messze van egymástól a 2 vonal
2014. szept. 9. 11:57
12/27 anonim válasza:
Sztem holnap csinálj még egyet!
Írd majd meg h mi lett!
2014. szept. 9. 12:12
13/27 anonim válasza:
Szerintem is hibás a teszt.Csinálj holnap reggel egy másikat.Szurkolok :-)
2014. szept. 9. 12:20
14/27 anonim válasza:
Ez egy hibás teszt. Nem ott kell lennie a 2. csíknak, ahol ezen van, így ez értékelhetetlen. Csinálj másikat.
2014. szept. 9. 12:20
15/27 A kérdező kommentje:
Most igazabol megoszlanak a velemenyek.hat nem tusom eldonteni igysem hogy most minek vegyem ezt a tesztet?!
De azert koszonom szepen hogy megneztetek.
2014. szept. 9. 12:28
16/27 anonim válasza:
2 nap múlva csinálj egy másikat,másik fajta teszttel.
2014. szept. 9. 12:35
17/27 anonim válasza:
14-es vagyok. Ezt semminek ne vedd, egyszerűen dobd ki. Vegyél másik tesztet és holnap reggel csináld meg. Amúgy ha nézel a neten pozitív teszteket, rögtön meglátod, hogy hol kellene lennie a 2. csíknak. Nagyon nem ott, ahol ezen van.
2014. szept. 9. 12:42
18/27 anonim válasza:
Tényleg érdekes teszt...elsőre azt mondanám pozitív,mert szép erős az a második csík,na de tényleg nem jó helyen.
Ezt a helyedben megismételném,és ha tényleg pozitív lenne,és ennyire erősen mutatná már,akkor akár megpróbálhatsz egy másikat szerintem még ma,mert halványan akkor is megjelenne rajta aminek kell...
Nekem,mikor kb. mensi várható ideje volt,napközben is szép pozitív lett a teszt...
1 próbát megér.
2014. szept. 9. 13:32
19/27 anonim válasza:
Hát két csík van a teszten,de lehet,hogy hibás a teszt mert a két csík nagyon távol van egymástól.Szerintem közelebb kellene lennie.Azt javaslom csinálj egy másfajta tesztet.
27.hetes kismama
2014. szept. 9. 13:37
20/27 anonim válasza:
miota kesik? gondolom regota, ha mar ennyire eros a csik...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!