Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nincs tűszőrepedésem iszom a...

Nincs tűszőrepedésem iszom a cickafarkfűteát, szurkál a két petefészkem lehet hogy használ és most kezd repedni?

Figyelt kérdés
2014. szept. 9. 08:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Valamennyire biztosan használ a tea...Én pecsételő vérzés miatt ittam,elmentem orvoshoz,kórosan vastag a nyálkahártyám,ma kell mennem uhra emiatt.Most volt meg,még pici van,iszonyat ami kijött belőlem,nyákdarabok,sose volt ilyen,szerintem a tea hatása,kiváncsi leszek ma mi lesz az uhn,remélem kitisztultam,és nem kell müteni.
2014. szept. 9. 09:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak nem kell,én babát szeretnék úgyhogy remélem segít.sokan azt mondják h hasznos.remélem attól szúr h végre megrepedt a tüszőm.2éve volt egy vetélésem,az orvos miatt.bízom benne hogy ha egyszer sikerült teherbe esni akkor megint sikerül
2014. szept. 9. 09:12
 3/7 anonim ***** válasza:
3 napig szúrt alul a hasam, hol jobb hol bl oldalon, mire megrepedt a tüszőm végre.
2014. szept. 9. 09:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Mennyi teát iszol naponta?
2014. szept. 9. 10:27
 5/7 A kérdező kommentje:
2iszok
2014. szept. 9. 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs tuszorepedesed, akkor mennyi idokozonkent menstrualsz? Azert kerdem, mert nekem is hebe hoba jon meg. Neha honapokat kimaras. Gondolom olyankor nekem sincs.
2014. nov. 11. 12:09
 7/7 A kérdező kommentje:
nekem minidg megjön csak általába késik,hát neked valószinű hogy nincs de mindenképp menj orvoshoz minnél elöbb
2014. nov. 17. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!