Van még valaki annyira aggódik mint én és hetente jár ultrahangra?
De az tudod h a babádnak ez nem jó h alulról mindig piszkálják??!!
Az sem a legjobb mikor a hasadon piszkálják UH-val de alulról még rosszabb, nem hiába nem csinálják sűrűn!
6 hetesen még sok hete nem mászkálhatsz uh-ra...
Majd megunod! :-D
Azt sem értem h te 3 hetesen ami ha azt nézzük 1 honnan tudtad h terhes vagy??!!
itt??? van ami abból csak mese, nem kell mindent elolvasni amit itt írnak!
egyáltalán nem teszel jót vele a magzatnak ha minden héten piszkálják! Attól mert később fogant semmi baja nem lesz, csak nem a menstruációt veszik alapul hanem majd mikor rendesen látják megmérik és kb-ra megmondják hagy hetes vagy!
Azt sem értem h te 3 hetesen ami ha azt nézzük 1 honnan tudtad h terhes vagy??!!
Nos. július 23-án volt az utolsó menstruációm, július 28-án kórházba kerültem más okokból ( nekem szokott csúszni, van hogy kimarad stb így nem gondoltam erre igazából, mert nem volt jele) itt vettek vért amiben szűrtek HCG-re. 118 volt rá 36 órára ismét vettek vért már 217, ugy ELVILEG (az orvosok szerint )itt már 4-5 hetesnek számítottam de HCG szint alapján nem. jöttek a paráztatások méhenkívüli stbstbstb, következő UH-n sem láttak semmit aztán múlthét pénteken kb a 4. ultrahangnál közölte az orvos hogy van embriókezdemény szikhólyag stb (ez most volt csütörtökön) és 4-5 hetes lehetek, amikor már 7. hete volt az utolsó menstruációm szóval 1,5 hét alatt nagyjából felőrölték az idegeimet :(
óóóó már értem! már értem h miért tudtad!
Hát mivel össze vissza van a mensid így nehéz belőni h mikor lett baba. Nekem is mindig össze vissza volt meg, hol kimaradt, mondjuk nekem mindig azt mondták h majd a sexuális élettel helyre áll (18 évesen kezdődött) de hát nem állt helyre azóta is összevissza van meg, na tudom ez nem tartozik ide de leírtam!
Sztem ne aggódj, később fogant ennyi! Amúgy azt se értem h az össze vissza mensivel miért nem gondoltak arra h később foganhatott és miért rögtön a legrosszabb??!!
Boldog babavárást! ne aggód túl! Sztem semmiképp ne csináltass minden héten UH, mert a babának és a hüvelyednek sem tesz jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!