Vasarnap kellett volna megjonnie. Ma tudtam meg, hogy terhes vagyok. Nagyon faj a hasam, ez helyenvalo? Fajdalomcsillapitot bevehetek?
Szia!
Nem feltétlenül kell rosszra gondolni.Milyen fájdalmad van?Nekem ugy fájt mint mensi előtt, a hasam alja, és a derekam.Néha még a lábaima is kisugárzott.Ilyenkor MagneB6-ot szoktak ajánlani, de azért jó ha elmész orvoshoz, és 5 hetesen voltam, akkor már látszódott a terhesség.Pihenj minél többet, ne emelgess, és ne ülj meleg vizbe, inkább zuhanyozz.
Dehogy késő, ez ilyenkor természetesnek mondott, mármint a mensis érzés, ezért kell pihenni minél többet ha megteheted.Én (volt már egy vesztésem) amikor megtudtam azonnal kiirattam magam, mondjuk az orvos sem engedett dolgozni.Tehát ne izgulj nem lesz semmi baj, csak azokra figyelj amiket leirtam az előző válaszban.MagneB6-ot akár napi 3X2-t is vehetsz be, enyhiti a görcsöket.A doki lehet,hogy még szerdán nem tud sok mindent mondani, látni mert ahhoz még nagyon kis picurka a babád, de legalább bizonyitja a terhességet, és megnyugtat.
Kivánom,hogy minden a legjobban alakuljon,és majd ird meg kérlek,hogy mit mondott az orvos.
Szia!
Látod, mondtam én, hogy baba van a dologban!
Gratulálok!
Hát egyes gyógyteák, gyógyfüvek vetélést okozhatnak, ugyhogy ezzel ovatosan!
Olvass, kérdezz előbb utána,hogy mit lehet, és mit nem.
Sok sikert a vizsgához, és mégtöbb örömet a kicsihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!