Tisasen árt a babának? Orvos felirta de én nem merem beszedni, mert a tájékoztaton rajta van, hogy terhesség alatt ellenjavalt!
Figyelt kérdés
2014. szept. 6. 17:59
11/13 A kérdező kommentje:
hogy lehet egy orvos ilyen felelötlen?neki ezt tudnia kellene,hogy nem irhatja ki..
2014. szept. 7. 17:43
12/13 anonim válasza:
Nezd kerdezo. Az orvos nem hulye Az ellenjavalt nem azt jelenti, hogy semmilyen korulmenyek kozott nem adhato, hanem azt, hogy egyeni merlegeles alapjan, ha szuksegesnek latja. Mellesleg nekem pl a korhazban is azt adtak anno... Meg az se mindegy, hogy mennyi idos terhes vagy. Ha "eppenhogycsak" akkor semmi vesz, ha 35hetes, akkor esetleg okozhat koraszulest. Amugy legtobbszor csak azert irjak ra ezeket a betegtajekoztatora, hogy a gyogyszergyar vedve legyen.
13/13 anonim válasza:
Én stadalax gyógyszert vettem be kb 20 hetesen, mert már muszáj volt. Semmi gondot nem okozott. Azóta megtanultam, hogy elevitet soha többet!!!! Ennek köszönhetően társam az aranyér :/ Persze előbb próbáld ki azokat a módszereket amiket ajánlanak, nekem sajnos nem jött be a laevolac és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!