Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt irta a doki a papiromra,...

Azt irta a doki a papiromra, hogy Endometrium:7mm és hogy Petezsák:8mm. Ezek az értékek megfelelöek?

Figyelt kérdés
5hetes vagyok.Arra lennék kiváncsi,hogy kinek mennyi volt ilyenkor?
2008. aug. 8. 06:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is 5 hetesen voltam először Uh-on,és egy 7mm-es szabályos petezákot látott a doki.Az endometrium,nem tudom mit jelent (talán a "babykezdeményt").Boldog baby-várást!24 hetes kismami
2008. aug. 8. 11:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod:)
2008. aug. 8. 11:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, szia! Tudom régi kérdés volt ez... De hasonló cipőben járok, még csak 4 hetes vagyok, petezsák nincs, de van pozi tesztem, és vérvételből is igazolt a baba, de riogatnak, hogy a 7 mm-es endometrium (méhnyálkahártya) rettenetesen vékony, és tuti méhen kívüli terhességem van... Neked mi lett végül? Megszületett a babád? Köszönöm, ha válaszolsz.
2011. ápr. 16. 13:01
 4/8 A kérdező kommentje:

Szia!Most láttam,h kérdeztél,de gondolom azota kiderült,h neked ott van e a baba,

Nekem ott volt,de sajnos a terhességem utolso harmadában meghalt,

Kiváncsi vagyok,h veled mi van!Van baba?

2011. máj. 2. 10:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia! Ú, rettenetesen sajnálom. :(

Ma vagyok 6 hetes és 5 mm-es a baba, szívhang is van. :) Szóval nem méhen kívüli, de sajnos a gyanú miatt húsvétkor bent feküdtem....Magas HCG, azon kívül semmi...de nagy nehezen megmutatta magát. :)

2011. máj. 3. 13:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor minden ok lesz!Mikorra vagy kiirva?Megirod majd,ha megszületett?
2011. máj. 3. 17:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Remélem minden rendben lesz. Dec. 27-re vagyok kiírva, de jó esélyekkel pályázok újabb császárra, így szerintem karácsony előtt megszületik. Megírom majd mindenképp a végkifejleményt. :)Neked van azóta babád, ha megkérdezhetem?
2011. máj. 3. 22:30
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen,van egy "nagy" kisfiam,ö 7 éves,és tavaly januárba megszületett a kishuga is,

Amint lehetett,egyböl akartam babát,mert szörnyü volt még levegöt vennem is,

Neked is van akkor ezek szerint egy nagyobb?

2011. máj. 4. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!