Részleges mola terhesség után?
Figyelt kérdés
Ilyen terhességem volt tavaly nyáron. Most telt el azóta fél év és nem tudom nekiláthatunk e már a párommal újra próbálkozni mert van olyan orvos aki fél évet van aki egy évet javasol várakozási időnek.2010. jan. 17. 16:58
1/5 anonim válasza:
Minimum fél év a várakozási idő, de ha jól tudom, akkor az is kell, hogy negatív legyen a hcg, a dokiddal beszéld meg. Ha ő úgy látja, inkább várjatok, akkor sajna várni kell.
2/5 anonim válasza:
Én is egy évet tudok. Részben, mert nálad nagyobb az újabb mola kialakulánásak kockázata, mint más nőknél, részben azért, hogy biztosak lehessetek benne, nem maradt vissza semmi odabent.
A következő próbálkozáshoz több sikert kívánok!
3/5 A kérdező kommentje:
A hcg értékem a befejező műtéttől számítva 3 hónapra lett nulla. /november elején/
Rengetegszer voltam vérvételen, hetente majd kéthetente és havonta.
Most febr. elején megint megyek megnézetni a hcg-t.
Én úgy tudom hogy a mola terhesség nem ismétlődhet meg. Ez csak egy egyszeri "kisiklás".
2010. jan. 17. 20:38
4/5 anonim válasza:
Nekem 2008 novemberben volt a műtét, a dokim fél évet mondott. Azt be is tartottuk, most 32 hetes terhes vagyok, minden rendben a picurral.
5/5 anonim válasza:
Mola után 10x annyi esélyed van újabb molára, mint azoknak, akiknek sohasem volt. [link] Görgess le az oldal legaljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!