Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhlepény III. stadium?

Méhlepény III. stadium?

Figyelt kérdés
A 36.heti ultrahangon a méhlepényem 3-mas stádiumban volt.Most vagyok 38 hetes terhes.Azóta nem nézték.Honnan tudom,hogy minden rendben van e?Elég e neki az oxigén és a tápanyag?
2014. szept. 1. 13:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Mozog rendesen?
2014. szept. 1. 13:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen,aktív kisbaba
2014. szept. 1. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Addig amíg ilyen aktív nincs probléma. Ha nem jutna elég oxigénhez, keveset vagy nem is mozogna. Na abban az esetben azonnal irány a kórház.
2014. szept. 1. 13:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2014. szept. 1. 13:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Jársz NST-re gondolom?! Annak az eredményéből is látja a doki,hogy van e elég oxigénje,mert ha ne adj Isten nem lenne,mozgáskor nem emelkedne úgy a vérnyomása sem ahogy kellene.Ha pedig az NST alatt abszolút nem mozog,akkor azonnal a kórházba küld.Ilyen terhességi korban már van flowmetria is,azaz áramlásvizsgálat,itt a hasi aortát nézik,hogy rendesen áramlik e benne a vér,azaz van e elegendő oxigénje!

Nyugi,ilyenkor már mindent néznek.A 38. héten nekem is III. fokozatú volt a lepényem,még is időre,40. héten szültem és teljesen tiszta volt a m.víz amikor elfolyt! :)

12 hkm

2014. szept. 1. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!