Ez vajon terhesség vagy premenstruációs tünetek?
- Az alhasam fáj, de nem ott lent, ahol mensi előtt szokott, picit fentebb.
- A melleim mintha egy kicsit növekedtek volna, de csak minimálisan, de abszolút nem feszülnek (mensi előtt szoktak).
- Kb egy hétig volt erősebb fehéres sárgás darabos folyásom.
- Fáj a derekam is, bár ráestem 3 napja így lehet hogy azért (is).
- Gyomorégésem még nem volt, így nem tudom, milyen, de szerintem az nincs.
- Gyakori vizelési inger nem jelentkezett, se fejfájás.
- Fáradtságérzetem nincs.
- Mensit aug 5-ig várom, de mivel nincs mellfeszülésem így terhességre gyanakszok. Együttlét július 18-20 körül volt, de 26-án még megjött.
Kérlek segítsetek, szerintetek van esély terhességre a leírt tünetek alapján?
Bocsánat, elírtam, szept. 5-ig az aug. 5-ig helyett.
Én holnapután akarok tesztelni, remélhetőleg negatív lesz (még nem igazán tervezzük a babát).
Köszi mindkettőtöknek!
De nem lehet, hogy az még csak "berögzülés" miatt jött meg? Elvégre előtte 4-6 nappal voltunk együtt kb, és annyi idő alatt nem ágyazódik be egy petesejt.
Néha büfögök meg alul is "jár a szél", pedig általában nem szoktam. Ennyi terhességi tünetet tudok megállapítani.
Szerintem megvalaszoltad a kerdest magad: "Elvégre előtte 4-6 nappal voltunk együtt kb, és annyi idő alatt nem ágyazódik be egy petesejt. "
Peteeresed valoszinu mensi elott 12-14 nappal volt. Ergo, nincs esely a megtermekenyitesre. Ha pedig volt soron kivuli peteered (csekely az eselye), akkor meg nem tudott hova beagyazodni, mert addigra levalt a nyalkahartya.
Köszönöm, igazad lehet belátom.
Csak akkor nem tudom, miért késhet, ennyire hatással van rá a stressz, meg hogy mostanában alig eszek többet 2 szendvicsnél, vagy nem is tudom?! ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!