Egy kis pocak kérdés? Még sosem tettem fel ilyen kérdést, de annyit láttam, és annyira válaszoltam, hogy megjött a kedvem.
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ti mit tippelnétek nekem:) Első kisbabám:)
Kérlek azt is írjátok meg nekem, hogy szerintetek fiú vagy esetleg csajszika? :) Köszönöm:)
2014. aug. 30. 20:27
22/31 anonim válasza:
10 óra, na azt még megvárom akkor.Hát kb. 18 hét és fiú.
23/31 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm mindenki válaszát:) Aranyosak vagytok:)
Megleptek a tippek:)
25 hetes vagyok és kislány a pocaklakóm :)
2014. aug. 30. 21:58
24/31 anonim válasza:
Akkor fitt kismama vagy, de innentől rohamosabban fog ám nőni a pocak is.
26/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. aug. 30. 22:16
27/31 anonim válasza:
Azta:))nagyon pici a pocid ahogy irtam is tenyleg azt hittem 17 hetes korul vagy nekem akkor volt ekkora..en is most vagyok 25 hetes sokkal nagyobb a hasam..igen akkor most mar biztos beindul a növekedes:))boldog babavarast:))
28/31 anonim válasza:
Jaj!
En sem tippeltem 20nal tobbre! :)
Szep kerek pocid van,latszik nincs felesleged :) nekem sajna 23hetesen nagyobb a pocim a kis felesleg miatt ami a hasamon volt :(
23+4hkm
29/31 anonim válasza:
13-as vagyok...akkor első baba, ugye?:))
nagyon sok boldogságot:)))
30/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat:)
Igen első baba:)
És köszönjük:)
2014. szept. 1. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!