6 ig héten icipici barnázás gondot jelenthet?
Mindenképpen menj el dokihoz, hogy tudd mitől van. Nekem 5 hetesen volt egy kevés barnázásom, rögtön mentem az ambulanciára, ahol kaptam Utrogestant. Szerencsére azóta nem volt gond.........de nem mindig ilyen szerencsés a helyzet.
A barnázás semmiképp nem természetes egy terhesség alatt, valamire mindig figyelmeztet.......
12hetes km.
Nem akarlak megijeszteni,de én is így kezdtem. Nem tudtam ünnepek miatt elmenni a dokimhoz és hiába pihentem,feküdtem,sajnos a kis barna foltok pár nap múlva már darabos,erős vérzéssé változtak,azaz elment a babám.
Én is olvastam jót és rosszat erről,valakinél nem jelentett bajt és megmaradt a baba,viszont többen jártunk már úgy,hogy a barnázás egy fenyegetés volt a veszélyre,ami be is következett.
Menj el minél előbb dokihoz,amíg nem késő!
nekem 2 hétig volt barnázásom. Nem szedtem semmit, dolgoztam, de szerencsére megmaradt a baba.
3 hónapos kislány anyukája
Nekem is volt egy kevés, akkor még csak azt mondta a doki, hogy pihenjek. Pár nap múlva vérfolt volt a bugyimban, akkor kaptam Utrogestant. Azóta eltelt 3 hét, és nem volt sem barna, sem vér.
A saját magad megnyugtatása miatt menj el az orvoshoz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!