11. hetet töltöttem ma és délutánra egyszerűen eltűnt a pocakom. Tudom, másnak még nincs is ilyenkor, de ezúttal nekem volt. Nem én képzelem, a férjem is szeretne okosabb lenni. Vékony testalkatú vagyok, tehát egyértelmű egy ilyen változás. ?
Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 18:03
11/20 A kérdező kommentje:
A férjem ma vett nekem egy magzati szívhangfigyelőt, megnyugodtam. :)
Köszönöm a tippet!
2014. aug. 30. 11:00
12/20 anonim válasza:
Én 15 hetesen hallottam először hallgatóval -bérelni is lehet, és engem nagyon megnyugtat! Amikor én is néha úgy látom mintha eltűnne a hasam, nyugtatgatom magam, hogy de tegnap hallgattam a szívhangot, jól hallható, szabályos volt; nem tűnhetett el egy az egyben a baba! Szerintem ez előfordul, kicsit kezdek én is megnyugodni miatta. Valószínűleg ahogy írták, helyezekedik :-)
13/20 A kérdező kommentje:
Most már tudom, milyen a "halott" pocak...
2014. okt. 14. 15:54
15/20 anonim válasza:
Halott pocak?!
Kifejtenéd? Valami gond történt?
16/20 A kérdező kommentje:
A szívhanghallgató 100 %-osan működött. 16+3 hetesen nem hallottam többé. két napig még reménykedtem, de a pocak formája sem változott már. ezt nem nagyon tudom elmagyarázni....
2014. okt. 14. 16:31
17/20 anonim válasza:
De miert vartal ket napig, miert nem jelezted rogton az orvosodnak?
18/20 A kérdező kommentje:
Pl. mert így is legyintett, "ugyan már 16 hetesen honnan tudhatnám, ha baj van" És mert reménykedtem, hogy csak másképp helyezkedik. De így utólag talán akkor sem mentem volna, tovább vártam volna, hogy magától induljon el.
De csak kíváncsiságból, mi lett volna, ha hamarabb jelzem vasárnap az ügyeleten??
2014. okt. 14. 18:18
19/20 anonim válasza:
Ha szakszerű az ellátás, akkor lehet, hogy gyógyszeresen tudnak segítni, bár ez nagyban függ a szívleállás okától.
Az orvosodat cseréld le!
20/20 A kérdező kommentje:
Nem tudják a szívleállás okát, de kötve hiszem, hogy újra tudták volna indítani. A vérzést vagy nyíló méhszájat talán orvosolják, de... Nem tervezek több gyereket és több nőgyógyászt.
2014. okt. 14. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!