Bordafájdalom terhesség alatt?
Figyelt kérdés
a baba nyomná oda magát vagy esetleg más miatt is lehet?
35 hét
2014. aug. 29. 12:28
1/6 anonim válasza:
A baba nyomja oda magát. Nem hiszem, hogy mástól lenne.
2/6 anonim válasza:
szia!
nekem is ez volt a dokim szerint nyomott a baba kicsi neki a hely!
3/6 anonim válasza:
Biztos hogy bordafájdalom?
Nekem így kezdődött az epepangásom 32 hetesen... Azt hittem hogy megütöttem magam, aztán azt hogy rosszul vettem a levegőt és becsípődhetett valami... Aztán jött a vakarózás és elmentem orvoshoz, kiderült hogy epepangás. Nem a bordám fájt hanem a bordák alatt, csak elsőre tűnt úgy hogy a bordáimmal van baj.
4/6 anonim válasza:
Pont azt akartam írni, amit a 3! Olyan epekövem lett a terhesség alatt, hogy a végén meg kellett operálni
5/6 anonim válasza:
Engem a babanyomott! Olyan szinten h zsibadt, szurt és izomláz szerű fájdalom egyben! :) nem birt magával! :D
6/6 A kérdező kommentje:
Epepangasrol még nem is hallottak. Az mindket oldalnal fájhat? Mert nekem csak a bal oldalt fsn, konkretan ha megnyomom a csontot azt érzem hogy faj. Ezt hogy lehet észrevenni?
2014. aug. 29. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!