Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggódom, ugye nincs semmi...

Aggódom, ugye nincs semmi baj?! 18hkm

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elnézést a tudatlanságomért, első babámat várom, és reggel ota a bikinivonal mellett a szemetemcsontom olyan mintha fajna. Nem is fajdalom, hanem inkabb olyan mintha hasogatna, szurkal mint amikor beuti az ember a csontjat.Fekve, ulve allva is erzem, de nem folyamatos. Es a derekam is erzekeny..igaz az mar az elejetol!

Ma egesz nap lent erzem a babam az alhasamban kozepen mocorogni, esetleg ennek is koze lehet hozza?

Remelem hogy csak rendezodnek a dolgok odabent es megnyugtattok ti is, hogy ez normalis, es nem a mehszaj nyilik vagy valami hasonlo.

Ha allok, akkor pedig erzem hogy erzekeny, huzodik, feszul az egesz mehem!

Magnéziumot szedek!A hasam nem faj!

Egy aggodo 18hkm

2014. aug. 28. 15:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Nincs baj!

A szeméremcsont fájdalom normális dolog, fájhat annyira is, h menni is alig tudsz (mint nekem kb a 27-32 hét között). Nem lehet tenni semmit sajnos ez ellen. Tágulnak a csontjaid.

Húzódik, feszül a méhed. Ez is normális. Nől a baba.

Ne aggódj tényleg. :)

Ha fáj, görcsöl a hasad, vérzel, akkor van általában baj. Ezek amiket írtál általános dolgok terhesség alatt.

2014. aug. 28. 15:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha nem fáj nagyon, akkor ez teljesen normális, hisz nő a méhed.

Ha nagyon fáj, akkor kórház.

Mennyi és milyen magnéziumot szedsz?

Magnerotot vegyél, az a legjobb és napi 3at rágj szét!

2014. aug. 28. 15:27
 3/8 A kérdező kommentje:

Koszonom szépen!:)

Aranyos vagy! Akkor lenyugszom, es nem aggódok rajta tovàbb!:)

Megegyszer köszi, es tovàbbi kellemes babavárást vagy már babázást!:)

2014. aug. 28. 15:30
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolso! Nem nagyon fáj, ahogy irtam nem is nagyon fajdalom hanem hasogat szurkal, de inkabb kellemetlen, idegesito mint fajdalmas!

Beres magneb6 amit szedek, egy tabi 250mg magnezium..es ebbol ma bevettem 2-t.

2014. aug. 28. 15:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia

kb en is ezt a kerdest tettem fel 19hetesen egy honapja,mert a szemeremcsontom nyilalt es fajdogalt a hasam. Azt hittem nyilik a mehszajam. Be is jelentkeztem a dokihoz,hogy nezze meg,semmi baj nem volt,csak tagult a medence,nott a mehem es jobban megereztem.. masodik trimeszterben mar elofordulnak ilyen fajdalmak a novekedes miatt! :) szedj tovabbra is magneziumot!

23hkm

2014. aug. 28. 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:
A magne b6-ról esetleg válts hatékonyabb magnéziumra, mert ez olyan mint a cukorka. alig 50 mg hasznosul belőle, hiába írják, hogy 250 mg-s. Csak jó nagy reklámja van ennek, és ezért szedik ezt sokan.
2014. aug. 28. 17:39
 7/8 A kérdező kommentje:

Na ezt nem tudtam!!:)

Akkor a magnerot? Vagy van meg valami mas is ami jo esetleg?

A magnerotot ismerem, az elejen szedtem, csak akkor meg soknak gondoltam, de akkor lehet most mar az kene!:)

Koszii :)

2014. aug. 28. 18:36
 8/8 anonim ***** válasza:
A kérdező a Béres MagneB6-ot szedi, amiben 250 mg Mg van és abból mind hasznosul! Orvosom szerint az egyik legjobb! Én tuti nem cserélném le. :-)
2014. aug. 29. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!